De krant 4 weken 6 euro

  Nieuws hoor en lees je overal om je heen. Maar hoe onderscheid je de feiten van fabels? En wat zijn de achtergronden bij deze vluchtige nieuwsitems? De krant zoekt het voor je uit. Vertrouw op goede onderzoeksjournalistiek. Dag in, dag uit.

  Met de krant blijf je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws uit binnenland, buitenland Γ©n jouw eigen regio. Kies nu jouw favoriet, of maak kennis met een van de andere landelijke of regionale kranten. Je ontvangt de krant 4 weken voor slechts 6,-. De bezorging van de krant stopt vanzelf na 4 weken, dus je zit nergens aan vast.

  Je hebt de keuze uit de volgende kranten: Algemeen Dagblad (AD), de Volkskrant, Het Parool, Trouw, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, Tubantia, De Gelderlander, De Stentor en BN DeStem.

  Alle deelnemende kranten

  Deze speciale actie loop nog steeds en je kunt dus nog steeds profiteren van dit unieke aanbod! Met deze aanbiedingen ontvang je een ongekend hoge korting die kan oplopen tot wel 90% ten opzichte van de aanschaf van losse edities. Je ontvangt vier weken lang jouw favoriete krant in de bus Γ©n krijgt tevens de mogelijkheid om de krant digitaal te lezen via je smartphone, tablet of laptop.

  Kortingsbol
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften