Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
De Telegraaf
Kies uw abonnement:

De krant van wakker Nederland!

  • De Telegraaf verschijnt 6 dagen per week
  • Meldt haar lezers het laatste nieuws uit binnen- en buitenland
  • Niet alleen het algemene nieuws komt aan bod, maar er wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan sport en entertainment

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
22 augustus 2016, Nuenen,


algemeen
"De telegraaf is nog steeds het dagblad met een uitgebreide visie en reportage over de meest uitgebreide onderdelen. Zo nu en dan ondeugend en aanmatigend wat we toch wel kunnen waarderen. Zo doorgaan!"
09 augustus 2016, Stegeren,


"Telegraaf,.. Vlot te lezen en overzichtelijk. Diepgang zou zeker meer kunnen zijn maar dat vraagt vaak teveel tijd en dan wordt de krant lezen elke dag vanzelf een opdracht. En in deze tijd zou dat teveel worden met alle media er naast. De supplementen in het weekend zijn voor mij niet zo van toepassing. Liever zou ik daar meer diepgaande artikelen of onderwerpen in hebben."
03 augustus 2016, Schijndel,


avrobode-televizier
"Overzichtelijk blad -veel zenders-radiogegevens erbij, erg belangrijk."
Meer weergeven
15 december 2014, Langedijk,


Ralph Dekkers
"Telegraaf WAS mijn lievelingskrant, maar na de komst van ' Midden-Oostendeskundige' en ' Palestijnenvriend' Ralph Dekkers ben ik om. Een krant die een persoon in dienst heeft die alleen maar vanuit de Arabische kant naar Israel kijkt en absoluut eenzijdig en subjectief en bevooroordeeld is, zo'n krant hoef ik niet meer."
18 maart 2013, Wijhe,


Altijd het laatste nieuws
"Met de Telegraaf lees ik altijd het laatste nieuws omdat deze krant weet hoe nieuws gebracht moet worden en desnoods 's nachts de drukpersen aanpast aan het nieuws."
03 februari 2013, Alphen aan den Rijn,


Bijblijven!
"Heerlijk elke ochtend de telegraaf. Hij ligt elke dag al heel vroeg op de mat. 's Zaterdags de lekkere dikke krant met de puzzels, elke week het blad vrouw erbij, dat wordt helemaal uitgeplozen, zou geen andere krant willen!!"
17 juni 2011, assen,


lekker genieten
"elke morgen,heerlijk met een kop koffie genieten van de krant. en als het even kan,buiten zitten te genieten van de telegraaf en mijn koffie. wat wil een mens nog meer. alle nieuwtjes,niet alle berichten zijn even leuk,maar er staan gelukkig toch ook wel grappige dingen in en de nodige roddels. vooral de weekendkrant met alle bladen erbij is in 1 woord gezellig! "
14 juni 2011, Zwolle,


De telegraaf
"Er is maar één Telegraaf. Het beste begin van de dag."
06 juni 2011, Delfzijl,


Prima
"Een proefabonnement afgesloten op de telegraaf via Bladen.nl. Perfect geregeld. Je ontvangt keurig een bevestiging en de levering is keurig op tijd."
06 juni 2011, Oss,


Kwaliteit
"Uitstekend, makkelijk lezend dagblad met uitstekende bezorging en even goede klantenservice."
30 mei 2011, wormerveer,


recensie Telegraaf
"Ik heb een tijdelijk abonnement op de Telegraaf en deze manier van kranten lezen bevalt me prima. Mijn complimenten aan de bezorging, stipt op tijd en zonder lawaai! De enige teleurstelling is de dunne maandagkrant maar dat maakt de zaterdag weer goed. Voor een vast abonnement vind ik een krant (welke krant dan ook) gewoonweg te duur maar deze aktie abonnementen zijn het geld zeker waard."
27 mei 2011, maarn,


gehele uitvoering
"Duidelijk van opzet en overzichtelijk. zelf lees ik de telegraaf al tientallen jaren en kan deze krant van harte aanbevelen. ik heb geen idee dat er iets beter zou kunnen. groet,b.brandenburg. "
18 mei 2011, Breda,


abonnement op De Telegraaf
"Ik vind De Telegraaf niet alleen een krant die me op de hoogte houdt van al het nieuws, maar één die daarnaast ook leuke en leerzame artikelen heeft zodat het ook een beetje leest als een tijdschrift. Het is fijn om je dag zo te beginnen."
01 april 2011, Callantsoog,


Telegraaf (De)
"De enige ochtendkrant waar je eerder voor je bed uit wil komen! "
29 maart 2011, Berghem,


Telegraaf (De)
"Leest zo gemakkelijk en lekker vroeg in de brievenbus. "
23 maart 2011, Midwoud,


Telegraaf (De)
"Een heerlijke krant die je eigenlijk nooit uit hebt ! "
18 maart 2011, Apeldoorn,


Telegraaf (De)
"ik geniet dagelijks s'morgens vroeg van het eerste nieuws, mede dankzij mijn krantenbezorger die mijn telegraaf iedere dag in weer en wind om 6.30uur of eerder op de mat gooit. daarvoor mijn dank echt super. mijn dag begint rustig een kopje thee een kom "
15 maart 2011, Schaijk,


Telegraaf (De)
"Ik vind de Telegraaf een heerlijke krant, je kan er zoveel inlezen. Het actuele nieuws voor binnen en buitenland, maar ook voor wat ontspannender dingen zoals \prive\" even lekker weg zakken in de roddel wereld. Ik las hem elke dag "
08 maart 2011, Maarheeze,


Telegraaf (De)
"Ik heb een poosje geprobeerd alleen via internet, maar thuis met een kop koffie, de krant met daarin de puzzels en alle achtergrondinfo is toch echt veel prettiger en ontspannender "
04 maart 2011, Boijl,


Telegraaf (De)
"ik vind krant omdat een morgen krant zo fijn. even een kop koffie en lekker de krant lezen. en dat je bonnen kan krijgen als op de camping zijn. "
21 februari 2011, Voorburg,


De Telegraaf
"Het nieuws wordt op een duidelijke manier geschreven, maar ook een manier die een soort van entertainment geeft. Info en ontspanning tegelijk dat is wat ik zoek in een krant. "
18 februari 2011, Kudelstaart,


De Telegraaf
"Elke morgen de telegraaf bij het ontbijt, we kunnen niet zonder en dat al 22 jaar. "
28 januari 2011, Capelle aan den Ijssel ,


De Telegraaf
"Een wakkere krant met heldere uiteenzetting van zaken. Een krant die de vinger aan de pols houdt inzake politiek, wetenschap en amusement. De krant die het aandurft om zijn lezers de realiteit te laten zien van waar binnenlandse problemen liggen en niet schuwt deze te benoemen . En de krant die mij dagelijks wakker schudt, zodat ik al op de hoogte ben voordat ik de dag begin. Een heerlijke krant. "
14 januari 2011, Midwoud,


bezorging
"Ik lees deze krant al 35 jaar en kan het iedereen aan raden, het is een heerlijke krant, ik wil eigenlijk geen ander. Helaas ben ik door de waardeloze bezorging van de laatste maanden voornemens om op te zeggen!"
24 november 2010, Leidschendam,


dicht op het VUUR.
"Terecht een goed en actueel ochtendblad. "
24 november 2010, Rotterdam,


De Telegraaf
"Vele kranten gehad, maar De Telegraaf is op alle fronten het BESTE!!"
24 augustus 2010, Barneveld,


"Ik vind het fijn om iedere morgen op te staan en de krant ligt al op de mat, dan snel even het nieuws lezen en dan door naar mijn werk. Heerlijk, het hoort er gewoon bij."
02 augustus 2010, Amsterdam,


"Gewoon een goeie krant en leest lekker weg."
02 augustus 2010, Hoogeveen,


kan niet meer zonder
"Ik vind de krant geweldig om s morgens met een kopje thee en beschuitje te lezen, we zijn al heel wat jaren abonnee en geven hem geregeld als cadeau weg. In Spanje kochten wij De Telegraaaf elke dag om niks te missen uit Nederland, maar vinden hem daar erg duur, terwijl hij daar gemaakt wordt."
28 juli 2010, Egmond aan Zee,


"De stem van het volk weerklinkt."
28 juli 2010, Gulpen,


"Geweldige krant."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over De Telegraaf

Dagblad De Telegraaf is de grootste krant van Nederland en met een abonnement op De Telegraaf haalt u het actuele nieuws uit binnen- en buitenland in huis. De krant bevat naast binnen- en buitenlands nieuws de vaste katernen TeleSport, Financiële Telegraaf en Privé. Daarnaast ontvangt u op verschillende dagen nog de redactionele katernen de AutoTelegraaf, de Reiskrant, de Woonkrant, de Vaarkrant, Vrouw en OverMorgen erbij. Met een abonnement op De Telegraaf ontvangt u zes dagen per week en als extra krijgt u gratis toegang tot de digitale versie van de krant via www.telegraaf.nl of via de app.