Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
AD / Algemeen Dagblad
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
24 nummers 96% €90,00
€4,-
12 maanden 24,- pm (54% korting) 58% €735,00
€312,-

Het Algemeen Dagblad is de op één na grootste betaalde ochtendkrant van Nederland. Met een abonnement op het AD profiteert u van:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week nieuws en sport
  • De bijlage AD Sportwereld
  • Het AD 6 dagen per week op een praktisch tabbloid formaat.

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
17 oktober 2017, emmen,


Fijne krant
"Ik heb jaren de telegraaf gelezen totdat ik een keer het AD kreeg. Het is een veel beter leesbare krant met een goede bijlage op zaterdag Kortom mijn krant het AD Met vr. groeten Mike"
09 augustus 2016, Zoetermeer,


Nvt
"Goed blad. "
05 augustus 2016, heerjansdam,


regto nieuws en sport ameteur voetbal,zaterdag
"AD, is een krant met van alles wat ik ben blij met veel sport en zeker met de zaterdag voetbal amateurs. Groetjes Rens VAT "
Meer weergeven
05 augustus 2016, Zoetermeer,


Nvt
"Goed blad. "
05 oktober 2015, rijswijk,


Nieuws
"Heerlijke krant om in de avond rustig te lezen, goed nieuws, veel sport ook regionaal. We lezen de krant ook met plezier. "
21 januari 2015, Zutphen,


Erg leuke krant
"Ik ben zelf krantenbezorger en kan deze krant daarom elke dag lezen, wat ik graag doe. Mijn favoriete deel is 'Sportwereld'', er staan veel belangrijke en algemene dingen in, erg interessant! Wat beter kan is dat het iets uitgebreider zou mogen, meer nieuws. Ik raad hem zeker aan, hij is erg goedkoop overigens. TIP: ga naar ad.nl , doe de buurtentest (vul in: geen abonnee) en je kunt zelf 4 weken gratis abonnee worden."
17 september 2014, Heerlen,


een geweldige krant in tabloit formaat
"Deze krant lees ik met aandacht en met plezier dat deze krant in tabloit is"
02 december 2013, Dordrecht,


Recessie
"Prima blad het AD! Mijn ouders zijn al meer dan 50 jaar geabonneerd. Mijn vader is 90 en mijn moeder 84 jaar. Om 06.00 wordt de krant al in bed gelezen en mijn vader maakt in de loop van de ochtend zijn Sudoku puzzel. De laatste jaren deelden ze de krant samen met de buren, maar die zijn er mee gestopt dus moeten ze nu sinds jaren afscheid nemen van het algemeen dagblad. Het is voor mij ook te duur om het voor ze te betalen en voor korting komen ze niet in aanmerking want dat hebben ze afgelopen jaar al gehad. Afscheid nemen doet pijn, zelfs van de krant want die hoorde er echt bij.. Ze zijn al die jaren blij geweest met hun "krantje" en 5 december is de laatste dag dat de krant in de brievenbus valt. "
24 september 2013, rheden,


waarom een papieren AD
"Het AD moet je voelen ruiken en horen, de krant geeft mij iedere dag weer het meest complete nieuws vanuit Nederland, de hele wereld maar ook uit mijn eigen regio. Kort krachtig en eerlijk. Kortom een krant waar je bewust voor kiest en die bij je hoort. Vlotte taal en boeiend geschreven. Met natuurlijk in het weekeind extra veel te lezen, eigenlijk een weekblad erbij. Het enige puntje wat mij af en toe stoort, waarom bij sommige nieuwsitems zulke grote foto's, voor mij totaal niet nodig foto's die een kwart pagina innemen, zonde daar had een hoop nieuws kunnen staan."
26 januari 2013, Venhuizen,


Goede krant
"Alle artikelen zijn overzichtelijk. De tekst leest makkelijk en is goed te begrijpen. Het is altijd leuk als hij zaterdags door de brievenbus valt. Een goed begin van het weekend."
21 november 2012, Ridderkerk,


korting op nieuw abonnement
"Ik heb al jaren het AD koop regelmatig producten van AD maar krijg nooit korting ergens op. Als je nu een nieuw abonnement neemt krijg je gratis de disneyboekjes (ik heb ze moeten kopen) en een tablet + extra korting op je abonnement. Je wordt dus gestraft als je al jaren het AD leest. Dus ik denk: opzeggen en een nieuw abonnement nemen."
26 september 2012, Utrecht,


Het AD-UN: "Mijn Krant".
"Het Algemeen Dagblad editie Utrechts Nieuwsblad is een eerlijk en heerlijk dagblad. Plaatselijk en landelijk nieuws wordt duidelijk weergegeven en ook de sportcommentaren zeggen wat ze zeggen moeten: Sport! De bijlagen zijn prima en de bedragen voor het abonnement zijn ook voor mij als kleine man nog goed te betalen. Ga zo door en ik zal deze krant tot in lengte van dagen blijven lezen, chapeau !!"
17 juni 2011, Veenendaal,


Het AD
"Het AD is een mooie handzame krant, zonder schreeuwende kopen en met weinig roddelelementen. Vooral Sportwereld en het regionale nieuws maakt de krant uniek en enig in zijn soort. Geen ander landelijk ochtendblad kan daar aan tippen !!!! Ga zo door !!!"
17 juni 2011, Drachten,


Informatieve ochtend krant
"Mooie opmaak van de krant. Schitterende Sport bijlage. Altijd stipt op tijd in de bus. SUPER!!!!!!!!"
14 juni 2011, Veendam,


Goed
"Elke dag word ik weer blij als ik met mijn krantje en een kopje thee wakker word. Een super-goed begin van de dag. "
01 juni 2011, ruinen,


goede krant
"prettig om te lezen. altijd nieuws van belang. altijd netjes op tijd bezorgd"
30 mei 2011, Hoogezand,


Niewswaarde
"Ik vind de nieuwswaarde van het AD prima, goed en actueel."
30 maart 2011, Waddinxveen,


AD
"Heldere verhalen, goede sportkatern "
24 maart 2011, Driebergen,


AD
"nieuws uit de regio en uit het land vind ik fijn om mee te beginnen smorgens "
17 maart 2011, Damwoude,


AD
"heerlijk ,smorgens de gordijnen open en dan eerst mijn krantje pakken ,gauw thee ,brood smeren ,en dan alvast beginnen met lezen ,en dat doe ik zo de hele dag door ,tussen mijn werkzaamheden in ,dus met recht een dagblad te noemen !!!!!En weet je wat zo l "
16 maart 2011, Deurne,


AD
"zeer goede berichtgeving. zeer goed sport nieuws "
07 maart 2011, Hoogezand,


"Perfect voor sportnieuws. Daarnaast heeft AD uitstekende nieuwsberichtgeving."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over AD / Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad is het op één na grootste landelijke dagblad van Nederland. Met een abonnement op het AD bent u dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws in het binnen- en buitenland, sport, cultuur, politiek en economie. Sinds een aantal jaren verschijnt het AD op handig tabloid formaat en brengt de krant naast het landelijke nieuws, ook nieuws uit de regio. Het AD is een toegankelijke en betrouwbare krant met een kleurrijke en tevens rustige lay-out. Iedere dag heeft de krant een speciaal thema in het algemeen katern. Op de zaterdag wordt de krant aangevuld met de bijlagen AD Reiswereld en AD Weekend. Ook geniet u elke dag gratis van de bijlage AD Sportwereld. Ook kennis maken met het Algemeen Dagblad? Neem dan nu een abonnement en profiteer van hoge kortingen.