Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
De Gelderlander
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
24 nummers 90% €38,40
€4,-
Jaarabonnement - 28,17 per maand 50% €678,00
€339,-

De Gelderlander

  • Verschijnt 6 keer per week
  • Wordt verspreid in het grootste gedeelte van Gelderland en in kleine delen van Noord-Brabant, Limburg en Utrecht
  • Naast het regionale, binnen- en buitenlandse nieuws bericht de Gelderlander tevens over ontwikkelingen op multimediagebied

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
28 juli 2016, ,


Regionaal nieuws
"Ben zeer tevreden over het regionale nieuws. Wij wonen in Zetten, dat is gelegen tussen de steden Arnhem en Nijmegen. Het regionale nieuws is mooi verdeeld over beide genoemde steden en de regio's tussen en rondom beide steden."
26 juli 2016, Lunteren,


Dagblad de Gelderlander
"Het is een goede krant met divers nieuws en colums Ook het regionale nieuws is zeer goed Ik kan het blad bij iedere Gelderlander aanraden. Met vr. groeten"
26 juli 2016, Heijen,


Sport en Regio nieuws
"En een zeer goede verslaggeving van de verschillende regio's. Bijvoorbeeld de regio Maasland dan lees ik al het nieuws uit onze regio.Vooral op maandag een zeer uitgebreid verslag van de amateurs in de regio. Daarnaast regelmatig goede verslagen van Trainers en of spelers van regio clubs. "
Meer weergeven
19 december 2013, Velp,


Mijn regio
"In de Gelderlander lees ik altijd veel nieuwtjes uit mijn regio. Aan elk artikel wordt veel aandacht besteed en de krant altijd actueel. Ik ben inmiddels al een paar jaar vaste abonnee en ik ben zeer tevreden. De Gelderlander kan ik aan iedereen aanraden die uit Gelderland om omgeving komt en graag het laatste regionale en nationale nieuws leest."
28 november 2013, Arnhem,


Het begin van mijn dag
"Het begin van mijn dag is altijd het lezen van de Gelderlander. Ik ben nu al een lange tijd geabonneerd en ik lees het blad nog steeds met veel plezier. de Gelderlander bevat veel nieuws uit de regio Gelderland maar ook actueel Nederlands en wereld nieuws. Ik kan de Gelderlander aan iedereen aanraden die graag leest over zijn regio."
01 maart 2011, RIJSATERWOUDE,


deze krant is echt een toppie
"ik weet nog heel goed dat mijn pa.altijd deze krant houd.ja ik kom uit nijmegen,en woon nu al heel lang in een dorp.ik was 4 jaar toen mijn pa deze krant al houd.mijn pa houd duifen.en op later leeft tijd wau wij ook wel eens die krant lezen.je je begrijp het wel.de krant lach dan in het duifen hok,dus geen krant voor ons.dus ging we na de groenstraat om als nog voor ons deze krant te kopen.maar die kant werd dus vedeelt tussen 5 persoontjes.ja ja de langen heet mijn pa in nijmegen.op een zaterdag ochten riep de buur man.zeg langen heb je de krant al??mag ik die even in zien.nu me pa zei daar op,van als je nu eens na de winkel ga.dan hoef je mijn krant dus niet.mijn kinders kopen hem nu ook zelf als ze hem willen.nu deze krant de Gelderlander was destijd dus iets belankrijk in ons gezin,hij ging dus van de een na de ander,maar de krant van pa die bleef in het duifen hok.mijn pa is er niet meer.en ieder een is uit nijmegen weg.maar ik zag dit sta.en moest weer denk aan toen.en daar van zeg ik dat deze krant een toppie is, omdat het een gezinskrant is."
26 augustus 2010, Westervoort,


Heerlijke krant
"De Gelderlander is een heerlijke ochtendkrant. Alles wat je aan nieuws belangrijk vindt staat hier in. Het fijne is dat alles uit de regio er ook in staat. Gewoon een eerlijke, heerlijke krant die je graag leest."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over De Gelderlander

Neem nu een abonnement op de Gelderlander en profiteer van maar liefst 52% korting bij Bladen.nl!

De Gelderlander is met meer dan 120.000 abonnees de grootste en meest gelezen krant in uw regio. Deze kwaliteitskrant bevat veel nationaal, internationaal en regionaal nieuws. Als abonnee ontvangt u iedere week de bijlagen Sport, Ping! (materiële krant van het leven), Publiek (kunst en cultuur), Wel & Wee (gezondheid), Agenda en een uitgebreide zaterdagbijlage bij uw krant. Deze zaterdagbijlage is extra gevuld met onderwerpen als uitgaan, reizen, cultuur en lifestyle.