Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
BN/De Stem
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
24 nummers 90% €38,40
€4,-
Jaarabonnement - 28,17 per maand 50% €678,00
€339,-

Dagblad voor Zuid-West Nederland

  • Met BN/DeStem weet u wat er speelt, van wijk tot wereld
  • BN/DeStem is de krant voor Zuid-West Nederland
  • Bevat nieuws uit het binnenland, het buitenland maar gaat ook over de regio waar u woont

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
09 augustus 2016, Langeweg,


geen specifiek onderwerp
"Ik lees altijd de gehele krant"
09 augustus 2016, Terheijden,


"Bn de stem gaat steeds meer lijken op het AD/ Het plaatselijk nieuws is te ver weg gedreven van de plekken waar het om gaat. Te weinig kritisch naar wat er gebeurt in de regio en samenleving."
27 juli 2016, Oud-Gastel,


Dagblad
"Het is een heel fijn en overzichtelijk dagblad veel plaatselijk nieuws en leuke advertenties."
Meer weergeven
26 juli 2016, Made,


aanraden
"De Stem prima krant zeker ook nieuws uit regio ik heb een aanbieding voor 2 jaar,ik ben 65+ als na afloop van de aanbieding weer korting geld dan blijf ik hem ik hem lezen. Zonder aanbieding of korting is het voor mij te duur. Verder beslist geen negatieve punten."
01 juni 2015, dongen,


mijn vrouw en haar BNDESTEM
"We zijn 45 jaar vast lid geweest van deze zeer overzichtelijke, Brabantse krant. Mijn vrouw wil echt niet anders. Ik had ooit het Brabants dagblad stiekem besteld omdat het blad een klein beetje opdat van het dagblad De stem leek. Maar dat had ze snel door . Dus moest ik nu maar weer zo snel mogelijk (haar BNDESTEM )bestellen. "
20 januari 2014, Oosterhout,


gratis
"ik zou het iedereen aan willen raden om een abbo te nemen op bn de stem ik zou het wel willen maar ik kan maar net rondkomen met mijn aow dus kan ik het niet betalen soms pak ik een aanbieding maar ik zal wel positief over de stem blijven zeker voor de sport in de regio"
20 december 2013, Roosendaal,


Bezorger.
"Wij zijn nu al 28 jaar lid van BN de Stem.De bezorger die dagelijks bij ons de krant bezorgd wil ik langs deze weg een heel groot compliment geven omdat deze man wat voor weer het ook is altijd op tijd is."
28 november 2013, Breda,


mooi
"Ik lees BN De Stem erg graag. Je komt namelijk alles te weten over je regio en het overige nieuws. Ik ben er zeer tevreden mee en kan BN de Stem aan iedereen aanraden uit Brabant!"
05 januari 2011, Breda,


Leven en beleven in 2011
"Je wilt toch niet op een eilandje leven? Lees in BNdeStem alles over je straat, wijk, je stad, buurgemeenten, Brabant, Zeeland, Nederland en de rest van de wereld. Blijft dus lekker bij de tijd. En dat voor € 0,585 per dag. "
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over BN/De Stem

BN DeStem is het dagblad met nieuws en informatie voor zuidwest Nederland. Het dagblad staat dagelijks vol met informatie uit uw eigen woonplaats en de regio. Dit regionale dagblad voorziet lezers uit Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom, Etten-Leur en overig westelijk Noord-Brabant en Zeeland van zowel regionaal nieuws als het landelijke en wereldnieuws. Met een abonnement op BN DeStem haalt u een compacte en handzame krant in huis met veel aandacht voor nieuws uit de regio, uitgebreide achtergrondinformatie op een frisse en overzichtelijke manier. Vaste onderwerpen in BN DeStem zijn: opinie, buitenland, beurs, economie, cultuur, show, internet en sport.