Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Leidsch Dagblad
Kies uw abonnement:

Leidsch Dagblad 

  • Het Leidsch Dagblad bevat het nieuws uit uw regio maar ook het nieuws uit binnen- en buitenland
  • Met het Leidsch Dagblad blijft u op de hoogte van alles wat er in uw regio, land en de rest van de wereld gebeurt
  • De krant heeft naast het dagelijkse nieuws ook regelmatig speciale bijlagen en specials

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
16 september 2016, boskoop,


nvt
"goede krant"
02 augustus 2016, Leiderdorp,


Algemeen
"Wij zijn reeds jaren lang lezers van het Leids Dagblad. In de afgelopen jaren was het steeds mogelijk om tijdens de vakantieperiode het abonnement van het blad op te schuiven naar een nieuwe periode. Helaas is dat niet meer mogelijk en wij hebben dus het kontract opgezegd. Nu maken we gebruik van een tijdelijk abonnement om op deze wijze de vakantieperiode te verschuiven. Dus toch is het Leids Dagblad ons lijfblad gebleven met als belangrijke reden dat het blad, naar onze mening ,op correcte wijze het nieuws weergeeft."
13 december 2013, Leiden,


Goed!
"Ik ben zeer tevreden met het Leidsch Dagblad. De krant bevat veel regionaal nieuws en is erg overzichtelijk. Ik heb nu altijd proefabonnementen gehad maar ik ben nu van plan een jaar abonnement te nemen!"
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Leidsch Dagblad

Het Leidsch Dagblad is een zeer complete regionale krant met veel aandacht voor (regionale) media, sport en cultuur. Daarnaast verschijnt wekelijks de populaire bijlagen SPORT (maandag), UIT (donderdag) en op zaterdag GOED WONEN met daarin het actuele nieuws over de huizenmarkt in Leiden en omstreken. Met een abonnement op het Leidsch Dagblad heeft u 6 dagen per week de krant in de bus, toegang tot digitale versies van alle kranten en volledig toegang tot alle online (premium) artikelen. Neem nu een abonnement op het Leidsch Dagblad en blijf op de hoogte van het nieuws in Leiden en omgeving.

 

Leidsch Dagblad verschijnt in: Aarlanderveen, Abbenes, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Buitenkaag, Burgerveen, De Kwakel, De Zilk, Haarlemmermeer, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Hoogmade, Kaag, Kaag en Braassem, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leidschendam-Voorburg, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwe Wetering, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud-Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijnsburg, Rijnwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Sassenheim, Ter Aar, Teylingen, Uithoorn, Valkenburg, Voorhout, Voorschoten, Waddinxveen, Warmond, Wassenaar, Weteringbrug, Woubrugge, Zevenhoven, Zoeterwoude, Zwammerdam.