Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Psychologie Magazine
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
3 nummers 16% €17,85
€15,-
9 nummers 35% €53,55
€35,-
12 nummers 37% €71,40
€45,-

Wanneer u interesse heeft in psychologie dan is dit magazine zeker de moeite waard. Als abonnee ontvangt u dit blad maandelijks in de bus en profiteert u van:

  • Alles wat met psychologie te maken heeft, denk hierbij aan relaties, persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid, samenleving en cultuur
  • Wetenschappelijk nieuws
  • Interviews en persoonlijke testen

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
15 juli 2013, Huizen,


Leuk en interessant blad.
"Ik vind dit een erg leuk blad waar veel wetenswaardigheden in staan wat ook weer zeer leerzaam kan zijn. Lekker ontspannen om te lezen.  "
07 juni 2012, Barneveld,


Allerdaagse "problemen
"Psychologie is een geweldig blad. Hierin staan tips waar je iets mee kunt, maar ook verhalen waarvan je zelf denkt dat je de enige bent met dit "probleem". Anoniem kun je een hoop delen maar ook een hoop leren."
06 juni 2012, Hoornsterzwaag,


leuk als kado
"Kreeg het als jaarabbonement voor mn verjaardag van mn ouders..helemaal geweldig. Nadat ik hem gelezen heb, gaat ie naar mn moeder..of naar mn collega... Zou het zeker aanraden bij iemand die een lekker en makkelijk te lezen blad wil. De donkere maanden zijn gestart...lekker op de bank met een goed "boek"dus! Er hoeft wat mij betreft niets veranderd te worden aan het blad... Heb zelfs de agenda besteld voor 2012!!"
Meer weergeven
05 april 2012, Oirschot,


Begrijpelijk en duidelijk
"Dit blad geeft op een eerlijke, duidelijke en, ook voor de "leek": uitvoerige , deskundige, eerlijke, maar vooral duidelijke uitleg over allerlei zaken op dit gebied. Een groot compliment daarvoor, ook omdat de meeste publicaties op dit vakgebied zich te vaak verliezen in te wollig en te theoretisch taalgebruik. En dit blad is daar een terechte grote uitzondering op. Nogmaals grote complimenten daarvoor!! "
04 oktober 2011, Barneveld,


Leerzaam
"Psychologie is een Magazine met diepgang. Iedere maand staan er nieuwe / herkenbare en leerzame artikelen in welke je goed kunt gebruiken en/of toepassen bij andere ! Toppie"
10 maart 2011, Huizen,


Psychologie Magazine
"Ik vind dit een steengoed blad omdat het goed leesbaar is voor iedereen. Er staan leuke wetenswaardigheden in, het is interessant, boeiend, duidelijk en mooi vorm gegeven. Het geeft ook tips om beter in je psychische te verkeren. Kortom een top blad."
09 maart 2011, Ridderkerk,


Psychologie Magazine
"herkenning in andermans problemen maakt dit blad zo interessant "
23 februari 2011, Leeuwarden,


Psychologie Magazine
"In elke editie van Psychologie Magazine staan altijd zo veel bruikbare achtergronden van menselijk gedrag in het algemeen en zoveel interessante levensverhalen van mensen in het bijzonder, dat ik er tijdenlang inspiratie uit opdoe. Al lees ik ze lang niet allemaal "
23 september 2010, Rhenen,


"Het tijdschrift psychologie is een interessant en boeiend blad over het innerlijke van een mens. Het leert je op een andere manier naar jezelf en naar jouw medemens te kijken. Psychologie opent je ogen en ruilt vraagtekens in voor uitroeptekens. Erg leerzaam dus!"
06 september 2010, Enschede,


Waarom ik Psychologie Magazine nog niet moe ben
"Ooit heb ik een jaar psychologie gestudeerd, een studie die mijn interesse gewekt heeft en mij heeft doen besluiten mij te abonneren op Psychologie Magazine en daar heb ik tot op heden nog geen spijt van gehad, altijd leerzame interessante en leuke verhalen en wetenswaardigheden."
03 september 2010, Leeuwarden,


"Dit blad geeft me echt bruikbare inzichten. Hiermee kan ik beter uit de voeten in de woelige wereld van hoofd, hart, lijf en ziel, zowel van mijzelf als van de andere bewoners van deze zo vaak onbegrijpelijke aardbol. "
04 augustus 2010, Den Haag,


"Dit blad geeft makkelijk leesbare info over interessante onderwerpen. Onderzoeksresultaten zijn vereenvoudigd zodat het ook voor leken te begrijpen is."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Psychologie Magazine

Psychologie Magazine is een maandblad dat u meer inzicht geeft in uzelf en in anderen. Met een abonnement op het tijdschrift Psychologie Magazine krijgt u psychologische verdieping aan thema’s op het gebied van emoties, persoonlijkheid, relaties, gezondheid, zingeving en brein. Daarmee is dit blad een van de weinige magazines die naast amusement ook diepgang geeft. Met de pakkende achtergrondverhalen, wetenschappelijke inzichten en psychologische tips waar u écht iets aan heeft, helpt Psychologie Magazine u het beste uit uzelf te halen.