Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Happinez
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
4 nummers 22% €27,00
€21,-
8 nummers 22% €54,00
€42,-

Mindstyle magazine. Happinez is er voor mensen die interesse hebben in zingeving en diepgang in combinatie met een pure en stijlvolle manier van leven.

In ieder nummer thema's als:

  • Wonen
  • Gezondheid
  • Reizen en natuur
  • Kunst en cultuur

Happinez is 8 keer per jaar verkrijgbaar

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
24 oktober 2017, UTrecht,


Relaxed blad bron van rust
"Het is heerlijk om in de Happinez weg te duiken en een rust moment te pakken. De foto's zijn prachtig en teksten diepgaand. Voor mij hoeft en niet meer commerciële reclame bij het abonnement en ook voor de inhoud pas op dat het niet teveel over commercie gaat maar juist over verdieping, spiritualiteit en tips voor dagelijks leven en ontspanning. Wat mij betreft mag er ook wat meer in over de relatie met de natuur en bescherming daarvan omdat de natuur een bron van inspiratie is. Hartelijk dank en namaste"
18 oktober 2017, Leiden,


Happinez
"Happinez is een mooi blad waar duidelijk veel zorg aan besteed wordt. Mooie foto's en uitgebreide artikelen. De onderwerpen varieren nogal, van 'down to earth' tot redelijk zweverig. Daarom is dit blad misschien niet voor iedereen. Houd je niet van de constante nadruk op spiritualiteit (in allerlei vormen) dan is dit niet jouw ding, maar vind je het leuk om te lezen over hoe je jezelf en de wereld beter in balans kunt brengen, en hoe anderen dat beleven, dan kun je veel plezier aan dit blad beleven. Zelf vind ik de fotoreportages het mooist, wat minder is zijn de vele aanbiedingen van adverteerders die allerlei mooie maar prijzige spullen en reizen aanprijzen."
17 oktober 2017, Esbeek ,


Happinez
"De happinez is een heerlijk " feelgood" blad met fijne, optimistische artikelen. Na het lezen van dit blad, wat ik altijd in alle rust doe met een goed glas thee erbij, ziet de wereld er weer even een stuk fijner uit ????"
Meer weergeven
16 augustus 2016, Alkmaar,


Mooi leerzaam blad.
"Prachtige vormgeving. Mooie feelgood artikelen. Leerzaam vanuit verschillende spirituele achtergronden. "
15 augustus 2016, Vriezenveen,


Heerlijk ontspannen met de Happinez
"Ik vind de Happinez een geweldig blad. Als ik er in lees word ik rustig en kan ik mijn hoofd helemaal leeg maken. Het blad geeft verdieping aan mijn leven en ik leer er veel van. Toch houdt het blad mij wel met beide voeten aan de grond, doordat het mij leert wat echt belangrijk is in het leven. De foto's uit het blad zijn ook prachtig. Echt een magazine om te bewaren. Het blad komt 8 keer per jaar uit en dat vind ik ook voldoende, doordat het een dik blad is. Een verbeterpuntje vind ik de agenda in het blad. Soms worden er data genoemd voor een leuk evenement of cursus en dan is dat vrij kort dag. Vooral als je de vorige Happinez nog niet helemaal uit hebt, loop je deze evenementen mis. Dus moet ik er gelijk naar kijken als ik het blad ontvang. Naar mijn mening kunnen ze deze data beter een nummer eerder plaatsen. Kortom, ik zou Happinez zeker aanraden! Ik vind het waar voor je geld en de ontspanning die ik ervan krijg, vind ik goud waard."
12 augustus 2016, Emmen,


Gaaf!
"Heerlijk blad Prachtige foto's Mooie rapportages Mis soms een beetje diepgang Energetisch is er veel meer te vertellen Dieper laten voelen en beleven "
27 november 2013, nvt,


Prachtige vormgeving en zeer inspirerend magazine
"Een bijzonder, prachtig magazine (niet zweverig!) dat je echt leert om verder te kijken en denken dan je normaal in het leven doet. Al bij het lezen en plaatjes kijken word je rustiger. Heel bijzonder! Mooie verhalen en andere inspirerende artikelen. Echt een aanrader voor mensen die anders en bewuster willen leven/denken/voelen dan normaal."
05 april 2012, Venhuizen,


heerlijk om in weg te kruipen.
"Heel veel intersante verhalen, het is gewoon genieten je vergeet de tijd. Het is een aanraden om van te genieten en intersant bij te blijven. Ook omslag is heel goed herkenbaar om te zien wat voor blad is. uitstekend gaat zo door."
05 april 2012, Den Haag,


nu is nu verstilde geest
"Happinez is een blad dat gebruik maakt van veel foto's en beeldend heel goed werkt voor een mindfull gevoel. Het heeft daarnaast heel veel informatie over bijvoorbeeld boeddistisch leven en slowfood en minder stress en vooral harmonie met jezelf en de aarde. Toch prachtig omdat elke week weer mee re maken. "
09 maart 2012, Dronten,


"Dit blad is een gave om te lezen maar ook om te krijgen en te geven. Zeer zinvolle rubrieken maar vooral waardevol. Mooie boeiende plaatjes en foto`s. Vooral goed voor je eigen harde schijf, leerzaam. Ook leuke stukjes waar je vrolijk van wordt en om kan lachen. Het is zeker een blad wat je niet zomaar weg gooid. Ik kan het voor een ieder die het leuk vind en wenst aan raden om eens een keer dit blad tekopen en goed door te lezen. Ook mag ik graag horoscopen lezen die mis ik in dit soort bladen. "
18 maart 2011, Almere,


Happinez
"Lekker ontspannen"
14 maart 2011, Delft,


Happinez
"happinez vind ik een geestverruimd blad je krijgt vaak een ander zicht op de dingen het ontspant je en het tegelijkertijd geeft het je ook reden om na te denken "
03 maart 2011, Hapert,


Happinez
"Dit is een tijdschrift om na het lezen te bewaren en er nog jaren later weer heerlijk van te genieten. Hier kan geen tijdschrift tegen op, het brengt mijn geluksgevoel op een zeer hoog niveau. Je wordt gewoon een ander mens door dit blad te lezen. Heerlijk "
16 december 2010, Bruchem,


Happinez
"Happinez is echt mijn blad, mijn moment en mijn ontspanning. Het is verhelderend, interessant en blijft zo leuk om te lezen. Elke keer ben ik weer blij als het blad op de deurmat valt. Zeker een aanrader, mocht je interesse hebben in een net iets andere kijk op het leven. "
28 oktober 2010, Groesbeek,


"Mijn lievelingsblad is Happinezz. Doordat er op een andere manier naar het leven gekeken wordt dan wat ik gewend ben, verrijkt het mijn inzichten in het leven. "
09 september 2010, Leusden,


"Er staan goede interviews in met interessante mensen en onderwerpen. Het voegt echt wat toe aan mijn leven en opent soms echt je ogen."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Happinez

Happinez is een mindstyle magazine. Een magazine voor iedereen die interesse heeft in diepgang en zingeving in combinatie met een stijlvolle en pure manier van leven. In het Happinez magazine leest u over het leven met hart en ziel, spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Een magazine over welzijn, zowel geestelijk als lichamelijk dat de lezers helpt een extra dimensie aan het leven te geven. Maandelijks ontvangt u de mooiste verhalen, prachtige beelden en verrassende inzichten. Happinez geeft u inspiratie voor een bewust leven, vanuit uzelf en voor de wereld. Met een abonnement van Happinez shopt u met in de Happinez Webshop, geniet u van exclusieve acties en ontvangt u het nummer voordat het nog in de winkel ligt.