Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Donald Duck

Een vrolijk weekblad!

Donald Duck staat bomvol met:

  • Grappige en spannende avonturenverhalen van de bekende Disneyfiguren
  • Het levert ook een bijdrage op het gebied van natuur, geschiedenis en vele andere educatieve elementen
  • Donald Duck is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor ouders!
Lees meer
Kies uw abonnement:
Bestel
Recensies
Gemiddelde score:
17 oktober 2017, Vledder,


"Mijn kleinkinderen genieten van het blad, ze kijken reikhalzend uit of hij al door de brievenbus is gevallen. groeten, J.A.van Delden"
22 augustus 2016, Twello,


Geweldig
"Eindelijk donderdag! Wie van mijn twee zoons zal het eerste thuis zijn van school: Fedde (9) of Jurre (10). Bij thuiskomst wordt gelijk het folie van de Donald Duck gescheurd en het eerste uur heb ik 1 blije lezende zoon. De ander moet helaas wachten, maar wat duurt wachten dan lang zeg. Maar gelukkig liggen er in de DD-mand nog wel honderdduizend oude duckies (vanaf 2007 en Donald is niets veranderd ;-), dus die worden voor de zoveelste keer verslonden. Het verveeld geen moment! Topblad! "
15 augustus 2016, breezand,


donald duck
"ik heb vorig jaar een halfjaar abonnement kado gegeven aan mijn kleinzoon en die vond het een heel leuk blad ,dus heb ik er niets aan toe te voegen"
Meer weergeven
26 juli 2016, Aalten,


Top krant
"Het is een goede krant alleen te duur voor ons ivm ons inkomen! Maar het is een kant met veel nieuws uit onze regio en we lezen hem wel een paar keer per dag als we even tijd hebben mocht er weer een aanbieding zijn dan overwegen we een jaar abonnement. "
16 september 2015, Grootebroek,


Blij dat ik kinderen heb
"Begrijpelijk omdat het elke week feest is op de mat is, dat de donald Duck best prijzig is...en toch is hij het waard. Hoewel die prijs elke termijn weer voor mij uiteindelijk wel het struikelblok is geworden. Want...zo blij dat ik kinderen heb en dat een abonnement op de Donald Duck dan ook mij en mijn man...en opa plezier geeft. Wij hebben helaas geen abonnement meer."
06 juni 2012, Bunde,


"Het is eeleuk blad, en je blijft het lezen keer op keer"
06 juni 2012, zwartsluis,


verzoek! te lezen!
"donald duck ! ! !! wat ik leuk vindt de duckies !!!!! ik zou het zeker aanraden!!!! beter kan? he!! meer bladzijdes !!! "
13 september 2011, Eindhoven,


Donald Duck
"Mijn moeder had al 8 dikke verzamelmappen met Donald Ducks, en mijn kast staat ook al best vol met Donald Ducks! Toen we jonger waren mochten mij zussen en ik allemaal een abonnement op 1 tijdschrift. Ik ben de enige van wie dat abonnement nog overeind staat. Van de Donald Duck krijg je gewoon geen genoeg, het blijft altijd leuk en leerzaam, hoe oud je ook bent. Nog redelijk jong is de website van Donald (donaldduck.nl), waar je je ook een tijdje goed kunt vermaken! Ik ben al jaren lid, en zal dat ook nog wel even blijven!"
01 april 2011, Wergea,


Donald Duck
"heerlijk die vriendelijke humor. heel leerzaam voor kinderen. en ouders. "
30 maart 2011, Breda,


"Donald Duck is tijdloos, kinderen genieten ervan, maar ook vaders en moeders vechten erom zodra het blad op de deurmat ploft. Leuk, humoristisch, origineel en onvergankelijk! "
29 maart 2011, Zwartemeer,


Donald Duck
"Altijd leuk en goed voor een lach! "
08 maart 2011, Bunschoten,


Donald Duck
"Ik lees verschillende bladen ,sommige al jaren maar die ben ik op een gegeven moment zat en dan hoeven ze eventjes niet .Maar een Donald Duck pak je altijd ,waar je bent ,hou oud je ook bent , verveeld nooit "
01 maart 2011, Zandvoort,


Donald Duck
"Met dit tijdschrift Kan ik altijd jong blijven. "
24 februari 2011, Gieten,


Donald Duck
"Het is een blad voor de hele familie. De kinderen, omdat ze het een geweldig stripbladvinden. Pappa, doet hem denken aan vroeger toen hij jong was. Mamma, leest hem omdat die zo leuk is. "
21 september 2010, Maassluis,


"Ik heb het blad altijd leuk gevonden, vanaf mijn jeugd al. Nu ook voor mijn kleinkind."
17 september 2010, De Bilt,


Leuk voor jong en oud!
"Erg leuk blad, ik lig elke week helemaal dubbel!"
03 september 2010, Lelystad,


"Ook al ben je volwassen, Donald Duck en al zijn avonturen blijven leuk. Een stripblad die altijd veel te snel uit is en waar je lekker vrolijk van wordt! "
26 augustus 2010, Hengelo,


"Ik ben nu bijna 49 en lees elke week de Donald Duck. Ook de pockets heb ik allemaal en ik lees ze nog met plezier. Het is voor mij gewoon jeugdsentiment en ik vind het knap dat ze elke keer weer opnieuw een ander verhaal kunnen maken wat niet verveelt."
11 augustus 2010, Lisse,


"Een keertje niet nadenken en lekker even lachen. Dat lukt altijd met Donald Duck. Daarnaast wordt het blad heel mooi getekend."
04 augustus 2010, Schalkhaar,


"Dit blad lezen we met het gehele gezin. Wij (de ouders) en onze drie kinderen van 9, 11 en 13 jaar. Onze twee jongsten houden niet van lezen, maar de donald duck wordt wel gelezen. Ook leren ze uit de donald duck andere dingen."
04 augustus 2010, Scherpenisse,


"Donald Duck, een vrolijk en leuk blad, leuk om te lezen vooral voor kinderen."
29 juli 2010, Den Haag,


"Donald Duck is een blad voor jong en oud en er valt altijd iets te lachen. Of je nu 12 of 50 bent, maakt niet uit, het blijft leuk bij de familie Duck. Vandaar 5 sterren, maar het had voor mij ook een 8 mogen zijn."
28 juli 2010, Wijhe,


Donald Duck
"Heerlijk lezen en lachen voor alle leeftijden!"
28 juli 2010, Maasland,


Donald Duck
"Het was al een leuk blad toen ik jong was en nog steeds is het een leuk blad."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Donald Duck

Donald Duck magazine neemt u mee op avontuur in Duckstad. Met een abonnement op Donald Duck leest u de grappigste, spannendste verhalen en leukste strips. Daarnaast blijft u op de hoogte van de belevenissen van Oom Donald, Oom Dagobert, Katrien, Willy Wortel, Kwik, Kwek & Kwak, Guus Geluk, Mickey Mouse en Goofy. Elke week geniet u van hilarische grappen in de Moppentrommel en interessante weetjes in Willie’s Wondere Wereld. Neem een abonnement op Donald Duck en ontvang wekelijks als eerste het vrolijkste weekblad van Nederland in huis!