Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Knipmode
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
3 nummers 35% €26,97
€17,50
6 nummers 44% €53,94
€29,95
12 nummers 54% €107,88
€50,-

Zelf ook de mooiste kleding maken?

  • Knipmode is hét blad voor zelfmaakmode en geeft haar lezers veel inspiratie om zelf kleding te maken
  • In Knipmode zijn de basismodellen te vinden en ook de nieuwste trends zijn makkelijk te maken door de overzichtelijke patronen
  • Knipmode verschijnt iedere maand 

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
18 oktober 2017, Valkenswaard,


DIY met Knipmode
"Onlangs een kortdurende periode geabonneerd op Knipmode, die ik met veel plezier heb gekeken. Er staan verschillende patroon-modellen en stylen voor jong en oud in, in verschillende maten. Duidelijke werkbeschrijving hoe je het maakt (TOP) . Geeft mij tenminste inspiratie om de komende tijd vooruit te kunnen met het maken van mijn eigen kleding."
17 oktober 2017, HAARLEM,


Patronen
"Leuke afwisselende patronen. Ook rubriek 6x anders, achterin het blad, is leuk. Hetzelfde patroon in verschillende stoffen en combinaties. Je krijgt zo een goede indruk van het verschil van stofgebruik. Ook is het een voordeel dat de patronen in veel verschillende maten beschikbaar zijn. Belangrijk is wel heel dun patroonpapier te gebruiken, want de patroonbladen zijn ietwat druk. Ook het downloadpatroon iedere maand is leuk om uit te proberen. Ik beveel het blad zeker aan!"
27 september 2010, Nijmegen,


Veel te kiezen
"Een heerlijk blad om even rustig met een kop thee/koffie te gaan zitten. Het is erg leuk om dezelfde patronen met verschillende stofsoorten te zien, zo zie je goed de mogelijkheden. Ook voor dames met een maatje meer staan er afwisselende ideeën in. De moeilijkheidsgraad is duidelijk aangegeven en van te voren kun je goed inschatten of het kledingstuk makkelijk of moeilijk te maken is. De reacties van lezeressen over de kledingstukken lees ik ook graag door. Ik vind het perfect dat er altijd veel te kiezen is. Wat ik leuk zou vinden: met iets meer regelmaat ook mannenmode!"
Meer weergeven
04 augustus 2010, Rhenen,


"Voor de creativelingen onder ons een echte aanrader. Op een eenvoudige manier worden de patronen uitgelegd. Zodat u zich elke maand weer in een nieuw outfit kan hijsen. Iedere maand opnieuw!"
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Knipmode

Knipmode biedt u plezier met het maken van kleding. Het tijdschrift is voor zelfmaakmode en biedt elke maand een modecollectie voor verschillende type vrouwen, vertaald in patronen en werkbeschrijvingen. Met een abonnement op dit creatieve magazine ontvangt u iedere maand een tijdschrift vol met inspiratie en praktische informatie, trends en stylingtips. Knipmode verschijnt twaalf keer per jaar en is het allergrootste zelfmaakmodeblad van Nederland. Bent u ook weg van zelfmaakmode? Neem dan nu een abonnement op Knipmode en ervaar het plezier in het maken van kleding.