Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Historia
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
9 nummers 35% €65,25
€42,50

Ontdek Historia, historische verhalen die u bijblijven!

  • In elke editie gaat u mee terug naar de beslissende keerpunten in de wereldgeschiedenis
  • Hartverscheurende gevechten op het slagveld, spannende ontdekkingsreizen en de grootste en meest vernuftige bouwwerken
  • Historia verschijnt 9x per jaar

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
17 oktober 2017, Heerlen,


Complimenten op het blad Historia
"1. Wat vind ik leuk aan dit blad? Ik vind het een leuk blad omdat het sowieso om geschiedenis gaat, dit interesseert me zeer. Door attractieve foto's, eye-catchers, op de kaft van het blad te plaatsen kan ik bijna geen weerstand bieden om het niet te kopen, hetgeen de reden is dat we tot 2x toe een abonnement hebben afgesloten en tussendoor losse bladen heb gekocht. Als ik het blad lees dan raak ik helemaal verdiept in de onderwerpen en sluit me automatisch helemaal af van de buitenwereld. M.n. onderwerpen over de 2e wereldoorlog, geheimdiensten of spionnen en het verhaal van de Fransman die op Duivelseiland werd opgesloten, spreken mij het meeste aan. 2. Zou ik iemand het blad aanraden? Ja, zeer zeker. 100% 3. Momenteel ben ik zeer tevreden met het blad maar houd de onderwerpen spannend en afwisselend. Vermeld onderwerpen die je niet op school krijg geleerd. "
17 oktober 2017, Wassenaar,


Leesbaarheid
"Goed leesbaar, prettig papier en bovenal goede/interessante artikelen. "
16 augustus 2016, Tilburg,


Leuk om cadeau te geven
"Als je een cadeautje zoekt dan weet je dikwijls niet wat je moet geven. Maar een blad of tijdschrift valt altijd wel binnen de interesse van de ontvanger. Het is eenvoudig om een (cadeau) abonnement te geven."
Meer weergeven
16 augustus 2016, LEIDEN,


Historia
"Geweldig blad leuke weetjes ook voor de kinderen op school en werkstukken b.v. En je leert zelf nog eens wat bij "
24 maart 2016, Urk,


"Prachtig blad als u geïnteresseerd bent in een stukje geschiedenisles! Fijn verwoord met veel Wetenswaardigheden! Elke keer ben ik weer verrast. Kijk er elke keer weer naar uit om hem te kunnen lezen!"
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Historia

Met het tijdschrift Historia gaat u terug in de wereldgeschiedenis. Negen keer per jaar wordt u door dit geschiedkundig blad meegenomen op reis naar beslissende momenten in de geschiedenis en worden in ieder nummer veel verschillende onderwerpen besproken, zoals reportages over ontdekkingsreizigers, veldslagen, natuurrampen, revolutionaire uitvindingen en belangrijke ontdekkingen van ingenieurs en wetenschappers. Ook het dagelijks leven van vroeger wordt in het magazine besproken: u leest over handel, eetgewoonten, tradities, mode en meer. Alle artikelen zijn op een onderhoudende manier geschreven met veel aandacht voor detail. De redactie van Historia besteedt veel aandacht aan het vinden van unieke afbeeldingen en het maken van gedetailleerde schema’s en kaarten. Met een abonnement op Historia komen de vervlogen tijden tot leven en wordt het heden in perspectief geplaatst. Historia is een uitgave van Wetenschap in Beeld.