Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
foodies
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
3 nummers 20% €18,75
€15,-
12 nummers 44% €75,00
€42,-

Foodies is het magazine voor mensen die gek zijn op koken.

  • Tientallen recepten
  • Smaak, authenticiteit en seizoensproducten staan centraal
  • Voor mensen met een passie voor smaak

Lees meer
foodies
CADEAU: 3 nummers 15,- ( 20% korting )
Dit cadeau is voor: Man
Vrouw
Voorletters
Tussenvoegsel
Achternaam
Postcode
Huisnummer
Toevoeging
Vul uw gegevens in: Man
Vrouw
Voorletters
Tussenvoegsel
Achternaam*
Postcode
Huisnummer
Toevoeging
Telefoonnummer
Email
Kortingscode (alleen i.c.m. iDEAL)
Betaalmethode
  iDEAL
Ik machtig FNL Media om het abonnementsgeld automatisch van mijn rekening af te schrijven.
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Voorwaarden:
  • Het abonnement stopt automatisch
  • Recensies
    Gemiddelde score:
    Er zijn nog geen recensies voor deze titel.
    Schrijf ook een recensie en win!
    Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

    Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

    • Wat vindt u leuk aan het blad?
    • Zou u het blad aanraden?
    • Wat zou beter kunnen?

    Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

    Vul uw gegevens in:
    Man
    Vrouw
    Voorletters*
    Tussenvoegsel
    Achternaam*
    Woonplaats*
    Email*
    Waardering
    Onderwerp van uw recensie
    Recensie
    Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
    Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
    Over foodies

    Voor mensen die culinaire inspiratie zoeken, die hongerig zijn naar alles wat met eten te maken heeft. Foodies combineert recepten van pure gerechten met achtergrondinformatie over alle denkbare onderwerpen op kookgebied. De recepten variëren van eenvoudig en snel voor doordeweeks, tot uitgebreider in het weekend. Bij foodies staan smaak, authenticiteit en seizoensproducten centraal.