• De beste deals in tijdschriften, kranten en TV-gidsen
  • Voor jezelf of verras een ander
  • Veilig betalen

  Disclaimer

  Bladen.nl doet haar uiterste best om de weergegeven informatie/data op zowel de site, nieuwsbrief en Facebookpagina zo correct en volledig mogelijk weer te geven. Desondanks is het mogelijk dat gepubliceerde data onvolledig of onjuist is. Bladen.nl BV is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade die voortvloeit of verband houdt met de site, nieuwsbrief of Facebookpagina.

  Het is niet toegestaan om content die wordt verspreid via Bladen.nl of via bijbehorende nieuwsbrief en Facebookpagina op enigerlei wijze te verspreiden, zonder daarvoor uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te hebben gekregen van Bladen.nl. Daarnaast is Bladen.nl niet verantwoordelijk voor beweringen en meningen die door bezoekers/abonnees zijn ingestuurd en worden geuit in artikelen en mededelingen op zowel de site als in de nieuwsbrief en op de Facebookpagina.

  De content op Bladen.nl wordt meerdere malen per dag gewijzigd en wijzigingen kunnen te allen tijde zonder kennisgeving en met onmiddellijke ingang worden aangebracht. Bladen.nl is een initiatief en geregistreerd handelsmerk van OMG/Netdirect.

  Zonnebaan 45, 3542 EB te Utrecht