<  Terug naar het overzicht

  Friesch Dagblad
  abonnementen
  en aanbiedingen

  • Bezorgd vóór 7.00 uur, en op zaterdag voor
   8.00 uur ’s ochtends
  • 24 uur per dag actueel via de website en app
  • Al vanaf 2,75 per week
  Friesch Dagblad. Al vanaf € 2,75 per week

  Bespaar met een abonnement op Friesch Dagblad

  Wist je dat een abonnement op het Friesch Dagblad interessant voor je is als je al één keer per week los de krant koopt?
  Bovendien wordt de krant dan gratis thuisbezorgd en kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen.

    Winkelprijs Abonnementsprijs* Korting
   
  Zaterdag 4,59 per krant 3,75 per krant 18% korting
  Vrijdag t/m maandag Vrij t/m ma 3,86 per krant 1,42 per krant 63% korting

  * Een abonnement op het Friesch Dagblad is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

  Pijl
  Zaterdag
   
  Winkelprijs 4,59 per krant
  Zaterdagabonnement* 3,75 per krant
   
  Vrijdag t/m maandag
   
  Winkelprijs 3,86 per krant
  Langweekendabonnement* 1,42 per krant
   

  * Een abonnement op het Friesch Dagblad is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

  Kies het Friesch Dagblad abonnement dat bij je past

  Je profiteert één jaar lang van deze korting op je abonnement.

  Lang
  Weekend XL

  Lang
  Weekend

  Weekend +
  Digitaal

  Digitaal

   
  4,27

  Actieperiode:

  4,27

  per week

  2,62

  per week

  1,77

  per week

  Alleen bij een
  looptijd van
  1 jaar

  per week

  1 jaar Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
   
  Onbeperkt online PREMIUM-artikelen Vink Vink Vink Vink
  Elke zaterdag: Weekend krant Vink Vink Vink Vink
  Digitale krant (zaterdag t/m maandag) Vink Vink Vink Vink
  Elke maandag: de ochtendkrant Vink Vink Vink Vink
  Digitale krant (vrijdag t/m maandag) Vink Vink Vink Vink
  Papieren krant (vrijdag) Vink Vink Vink Vink

  Lang Weekend XL

  4,27

  per
  week

  Bekijk  »

  Lang Weekend

  2,62

  per
  week

  Bekijk  »

  Weekend + Digitaal

  1,77

  per
  week

  Bekijk  »

  Digitaal

  0,81

  per
  week

  Bekijk  »

  Maandag t/m zaterdag:

  Onbeperkt online PREMIUM-artikelen Vink
  Elke zaterdag: Weekend krant Vink
  Digitale krant (zaterdag t/m maandag) Vink
  Elke maandag: de ochtendkrant Vink
  Digitale krant (vrijdag t/m maandag) Vink
  Papieren krant (vrijdag) Vink
  Actieperiode: 1 jaar
  Weekprijs: 4,27 per week
  Bestel  »
  • Altijd veilig en snel betalen
  • Onbeperkt toegang tot PREMIUM-artikelen
  • 14 dagen bedenktijd

  Over Friesch Dagblad

  HHet Friesch Dagblad probeert te zoeken naar verhalen die betekenisvol zijn. De redactie streeft ernaar die zo goed en nauwkeurig mogelijk te brengen: eerlijk, evenwichtig, kritisch, opbouwend. Gemaakt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat er in hun dorp of stad, in Fryslân en in de rest van het land en de wereld gebeurt. Die graag zelf meediscussiëren over wat de samenleving beter maakt, die graag zelf de handen uit de mouwen steken. Wie daarvoor voeding en inspiratie zoekt, is bij het Friesch Dagblad aan het goede adres.

  Het Friesch Dagblad heeft van oorsprong een regionale en christelijke functie. Deze functie houdt bijvoorbeeld in het volledig en nauwkeurig informeren over het publieke leven in Fryslân: het stimuleren van goede ontwikkelingen, het analyseren en het commentariëren van gebeurtenissen en belangrijke zaken in de provincie. De functie van het Friesch Dagblad als regionale en christelijke krant komt in het bijzonder tot uitdrukking in het benutten van het regionale (mensen en gebeurtenissen) als middel om het nieuws dicht bij de mensen en herkenbaar te maken.

  Neem nu een abonnement op het Friesch Dagblad en profiteer van maximaal 63% korting op de winkelprijs. Je hebt de keuze uit een Weekend + Digitaal abonnement (zaterdag op papier + dagelijks digitaal), een Compleet abonnement (maandag t/m zaterdag papier + dagelijks digitaal) of een Digitaal abonnement of een PREMIUM abonnement. Lees de schakel in de Friese samenleving al vanaf € 2,75 per week!

  Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant

  De extra dikke weekendkrant wordt op zaterdag bezorgd vóór 8.00 uur ‘s ochtends.

  Veelgestelde vragen

  Welke abonnementen biedt het Friesch Dagblad? Uitklappen

  Met het Friesch Dagblad kun je kiezen uit vier verschillende abonnementen waarmee jezelf bepaalt hoe en wanneer je krant wilt lezen. Je kunt kiezen uit:

  • Compleet abonnement:

  • Met een Compleet abonnement profiteer je van alles dat de krant jou te bieden heeft. Je ontvangt van maandag t/m zaterdag de papieren krant en je krijgt toegang tot de digitale versie van de krant op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot online artikelen. Met een Compleet krantenabonnement heb je dus altijd en overal toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


   • De papieren krant (maandag t/m zaterdag)
   • Weekendbijlagen: VRIJ magazine
   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot online artikelen
  • Weekend + Digitaal abonnement:

  • Met een Weekend + Digitaal abonnement ontvang je elke zaterdag de extra dikke weekendkrant inclusief alle weekendbijlagen voor urenlang leesplezier. Daarnaast kun je van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen (inclusief bijlagen) op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Bovendien heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot online artikelen. Zo ontvang je met een Weekend + Digitaal abonnement de zaterdageditie op papier en blijf je de hele week altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws.


   • De papieren krant (zaterdageditie)
   • Weekendbijlagen: VRIJ magazine
   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot online artikelen
  • Digitaal abonnement:

  • Met een Digitaal abonnement profiteer je van alles dat de krant jou digitaal te bieden heeft. Je kunt van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot online artikelen. Zo heb je met een Digitaal abonnement altijd en overal online toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot online artikelen
  • PREMIUM abonnement:

  • Met een PREMIUM abonnement heb je via de website en via de mobiele nieuwsapp onbeperkt toegang tot alle online artikelen. Dit zijn nieuwsartikelen waarmee de krant zich onderscheidt, zoals achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts. Niet-abonnees kunnen per maand slechts een beperkt aantal online artikelen lezen.


   • Onbeperkt toegang tot online artikelen

  Het Friesch Dagblad geeft je de keuze uit vier verschillende abonnementen.
  De abonnementsprijzen van het Friesch Dagblad zijn als volgt:

  Compleet abonnement: 27,08 per maand.
  Weekend + Digitaal abonnement: 16,25 per maand.
  Digtaal abonnement: 11,92 per maand.
  PREMIUM abonnement: 3,51 per maand.

  Het Friesch Dagblad heeft een losse winkelprijs van € 3,86 per krant.

  Wist je dat je met een Compleet abonnement flink op de krant kunt besparen? Een losse krant kost je als abonnee slechts € 1,42 cent. Zo krijg je maar liefst 63% korting. Bovendien wordt Friesch Dagblad dan elke dag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt online artikelen.

  De zaterdageditie van het Friesch Dagblad kost in de winkel € 4,59.

  Wist je dat je met een Weekend + Digitaal abonnement veel voordeliger uit bent, als je de zaterdagkrant elke week los koopt? De zaterdageditie kost je als abonee slechts € 3,75 per krant waarmee je profiteert van maar liefst 18% korting. Bovendien wordt het Friesch Dagblad dan elke zaterdag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt online artikelen.

  Je nieuwe abonnement start zo snel mogelijk. Binnen drie werkdagen na aanvraag van je Friesch Dagblad-abonnement ontvang je de eerste krant thuis in de bus en/of krijg je toegang tot de de digitale versie van de krant en onbeperkt toegang tot online artikelen. Daarnaast ontvang je een welkomstbrief met daarin alle informatie over je abonnement.

  Onze journalisten steken veel tijd in het schrijven van artikelen die mensen in Nederland, en Fryslân in het bijzonder, echt raken. Het zijn onderwerpen die belangrijk zijn om te weten zodat je op de hoogte bent van wat er in je omgeving speelt en hoe dat je leven, je school en werk, je rechten en plichten, je sportclub en kerk beïnvloedt en verandert. Onze journalisten controleren de betrouwbaarheid van de informatie, spreken mensen in het veld, doen onderzoek, gaan eropuit, volgen vergaderingen waar beslissingen vallen en schrijven dat allemaal op in heldere, begrijpelijke taal. Zo lees jij op onze website elke dag nieuwe verhalen en daarvoor vragen we, net als voor de papieren krant, een klein bedrag.

  Met de gratis nieuwsapp van het Friesch Dagblad ben je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je als abonnee gebruikmaken van alle voordelen van de mobiele app? Log dan in met je persoonlijke FD-account. Zo kun je op elk moment van de dag de digitale versie van de krant lezen en heb je onbeperkt toegang tot online artikelen.

  Het Friesch Dagblad wordt doordeweeks bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. De digitale krant is ook elke dag beschikbaar vanaf 7.00 uur ’s ochtends. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant bezorgd vóór 8.00 uur ’s ochtends.

  Ja, je kunt de bezorging van het Friesch Dagblad tijdelijk stopzetten als je op vakantie gaat of als je om een andere reden langer van huis bent. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je thuiskomt.

  Naast het aanvragen van een onderbreking, kun je de krant ook laten bezorgen op je vakantieadres, bij een goed doel of bij vrienden of familie thuis. Je kunt de digitale krant dan gewoon blijven lezen zoals je gewend bent, via frieschdagblad.nl of in de mobiele Friesch Dagblad app. Zo blijf je op de hoogte, waar je ook bent.

  Geef je vakantie of afwezigheid eenvoudig door via je eigen FD-account op frieschdagblad.nl. Houd hierbij rekening met een verwerkingstijd van vijf dagen.

  Alle abonnementen van het Friesch Dagblad hebben een looptijd van één jaar. Je leest de krant dus een jaar lang met maximaal 63% korting op de winkelprijs, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

  Nadat je een Friesch Dagblad-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je online een FD-account aanmaken. Via je online FD-account kun je vervolgens al je abonnementszaken regelen en je gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je ook contact opnemen met de telefonische klantenservice van het Friesch Dagblad.

  Openingstijden klantenservice
  De klantenservice van het Friesch Dagblad is bereikbaar via:

  Telefoon: 088 – 800 2001

  Van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur's ochtends tot 17.00 uur's middags.
  Op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 12.00 uur ‘s middags.

  Je kunt je Friesch Dagblad-abonnement opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

  Opzeggen per telefoon
  Je kunt de klantenservice van het Friesch Dagblad telefonisch bereiken op 088 – 800 2001. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand.

  0

  +


  tijdschriftaanbiedingen

  0

  +


  krantaanbiedingen

  0

  +


  TV-gidsaanbiedingen


  Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.