<  Terug naar het overzicht

  Leeuwarder Courant
  abonnementen
  en aanbiedingen

  • Bezorgd vóór 7.00 uur, en op zaterdag voor
   8.00 uur ’s ochtends
  • 24 uur per dag actueel via de website en app
  • Al vanaf 2,75 per week
  Leeuwarder Courant. Al vanaf € 2,75 per week
  de Telegraaf

  Bespaar met een abonnement op Leeuwarder Courant

  Wist je dat een abonnement op Leeuwarder Courant interessant voor je is als je al één keer per week los de krant koopt?
  Bovendien wordt de krant dan gratis thuisbezorgd en kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen.

    Winkelprijs Abonnementsprijs* Korting
   
  Zaterdag 4,59 per krant 3,75 per krant 18% korting
  Vrijdag t/m maandag Vrij t/m ma 3,86 per krant 1,42 per krant 63% korting

  * Een abonnement op Leeuwarder Courant is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

  Pijl
  Zaterdag
   
  Winkelprijs 4,59 per krant
  Zaterdagabonnement* 3,75 per krant
   
  Vrijdag t/m maandag
   
  Winkelprijs 3,86 per krant
  Langweekendabonnement* 1,42 per krant
   

  * Een abonnement op Leeuwarder Courant is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

  Kies het Leeuwarder Courant abonnement dat bij je past

  Je profiteert één jaar lang van deze korting op je abonnement.

  Lang
  Weekend XL

  Lang
  Weekend

  Weekend +
  Digitaal

  Digitaal

   
  4,27

  Actieperiode:

  4,27

  per week

  2,62

  per week

  1,77

  per week

  Alleen bij een
  looptijd van
  1 jaar

  per week

  1 jaar Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
   
  Onbeperkt online PREMIUM-artikelen Vink Vink Vink Vink
  Elke zaterdag: Weekend krant + MEER magazine Vink Vink Vink Vink
  Digitale krant (zaterdag t/m maandag) Vink Vink Vink Vink
  Elke maandag: de ochtendkrant Vink Vink Vink Vink
  Digitale krant (vrijdag t/m maandag) Vink Vink Vink Vink
  Papieren krant (vrijdag) Vink Vink Vink Vink

  Lang Weekend XL

  4,27

  per
  week

  Bekijk  »

  Lang Weekend

  2,62

  per
  week

  Bekijk  »

  Weekend + Digitaal

  1,77

  per
  week

  Bekijk  »

  Digitaal

  0,81

  per
  week

  Bekijk  »

  Maandag t/m zaterdag:

  Onbeperkt online PREMIUM-artikelen Vink
  Elke zaterdag: Weekend krant + MEER magazine Vink
  Digitale krant (zaterdag t/m maandag) Vink
  Elke maandag: de ochtendkrant Vink
  Digitale krant (vrijdag t/m maandag) Vink
  Papieren krant (vrijdag) Vink
  Actieperiode: 1 jaar
  Weekprijs: 4,27 per week
  Bestel  »
  • Altijd veilig en snel betalen
  • Onbeperkt toegang tot PREMIUM-artikelen
  • 14 dagen bedenktijd

  Over Leeuwarder Courant

  De Leeuwarder Courant is sinds 1752 de krant van en voor heel Friesland, met altijd betrouwbaar en onafhankelijk nieuws. Wij zijn de hartslag van Friesland en houden de vinger aan de pols bij actuele gebeurtenissen. Want nieuws uit Friesland is nieuws dat je raakt. Of het nu gaat om ‘groot’ of ‘klein’ nieuws: Leeuwarder Courant is altijd betrokken. Wij brengen u dagelijks nieuws, actualiteiten en informatie uit uw eigen regio, het hele land en de rest van de wereld.

  Neem nu een abonnement op Leeuwarder Courant en profiteer van maximaal 63% korting op de winkelprijs. Je hebt de keuze uit een Weekend + Digitaal abonnement (zaterdag op papier + dagelijks digitaal), een Compleet abonnement (maandag t/m zaterdag papier + dagelijks digitaal) of een Digitaal abonnement of een PREMIUM abonnement. Lees de onafhankelijke krant van en voor heel Friesland al vanaf € 2,75 per week!

  De weekendbijlagen van Leeuwarder Courant

  De extra dikke weekendkrant wordt bezorgd inclusief MEER magazine.

  Vrouw en Vrij

  MEER magazine MEER magazine is hét lifestyle magazine van Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. En dan bedoelen we letterlijk en figuurlijk meer, want MEER is niet alleen de naam van het magazine, meer betekent ook: meer te lezen, meer om te ontdekken, meer om van te genieten en meer nieuwe rubrieken. Zo lees je alles over onderwerpen als wonen, mode, mooie persoonlijke verhalen, rubrieken met lezers, eten en drinken, reizen, interviews, uitstapjes en meer.

  Veelgestelde vragen

  Welke abonnementen biedt Leeuwarder Courant? Uitklappen

  Met Leeuwarder Courant kun je kiezen uit vier verschillende abonnementen waarmee jezelf bepaalt hoe en wanneer je krant wilt lezen. Je kunt kiezen uit:

  • Compleet abonnement:

  • Met een Compleet abonnement profiteer je van alles dat de krant jou te bieden heeft. Je ontvangt van maandag t/m zaterdag de papieren krant en je krijgt toegang tot de digitale versie van de krant op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot PREMIUM-artikelen. Met een Compleet krantenabonnement heb je dus altijd en overal toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


   • De papieren krant (maandag t/m zaterdag)
   • Weekendbijlagen: VRIJ magazine
   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot PREMIUM-artikelen
  • Weekend + Digitaal abonnement:

  • Met een Weekend + Digitaal abonnement ontvang je elke zaterdag de extra dikke weekendkrant inclusief alle weekendbijlagen voor urenlang leesplezier. Daarnaast kun je van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen (inclusief bijlagen) op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Bovendien heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot PREMIUM-artikelen. Zo ontvang je met een Weekend + Digitaal abonnement de zaterdageditie op papier en blijf je de hele week altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws.


   • De papieren krant (zaterdageditie)
   • Weekendbijlagen: VRIJ magazine
   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot PREMIUM-artikelen
  • Digitaal abonnement:

  • Met een Digitaal abonnement profiteer je van alles dat de krant jou digitaal te bieden heeft. Je kunt van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot PREMIUM-artikelen. Zo heb je met een Digitaal abonnement altijd en overal online toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot PREMIUM-artikelen
  • PREMIUM abonnement:

  • Met een PREMIUM abonnement heb je via de website en via de mobiele nieuwsapp onbeperkt toegang tot alle PREMIUM-artikelen. Dit zijn nieuwsartikelen waarmee de krant zich onderscheidt, zoals achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts. Niet-abonnees kunnen per maand slechts een beperkt aantal PREMIUM-artikelen lezen.


   • Onbeperkt toegang tot PREMIUM-artikelen

  Op lc.nl en in de mobiele nieuwsapp lees je naast regulier nieuws ook PREMIUM-artikelen. Dit zijn uitgebreide nieuwsartikelen, exclusief voor abonnees, die je herkent aan het paarse label. Dit zijn bijvoorbeeld achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts waarmee Leeuwarder Courant zich journalistiek onderscheidt. Als je ingelogd bent als abonnee, kun je onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen.

  Leeuwarder Courant geeft je de keuze uit vier verschillende abonnementen.
  De abonnementsprijzen van Leeuwarder Courant zijn als volgt:

  Compleet abonnement: 27,08 per maand.
  Weekend + Digitaal abonnement: 16,25 per maand.
  Digtaal abonnement: 11,92 per maand.
  PREMIUM abonnement: 3,51 per maand.

  Leeuwarder Courant heeft een losse winkelprijs van € 3,86 per krant.

  Wist je dat je met een Compleet abonnement flink op de krant kunt besparen? Een losse krant kost je als abonnee slechts € 1,42 cent. Zo krijg je maar liefst 63% korting. Bovendien wordt Leeuwarder Courant dan elke dag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt PREMIUM-artikelen.

  De zaterdageditie van Leeuwarder Courant kost in de winkel € 4,59.

  Wist je dat je met een Weekend + Digitaal abonnement veel voordeliger uit bent, als je de zaterdagkrant elke week los koopt? De zaterdageditie kost je als abonee slechts € 3,75 per krant waarmee je profiteert van maar liefst 18% korting. Bovendien wordt Leeuwarder Courant dan elke zaterdag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt PREMIUM-artikelen.

  Je nieuwe abonnement start zo snel mogelijk. Binnen drie werkdagen na aanvraag van je Leeuwarder Courant-abonnement ontvang je de eerste krant thuis in de bus en/of krijg je toegang tot de de digitale versie van de krant en onbeperkt toegang tot PREMIUM-artikelen. Daarnaast ontvang je een welkomstbrief met daarin alle informatie over je abonnement.

  De redactie van Leeuwarder Courant maakt verhalen voor je die je niet op andere plekken leest. Menselijke verhalen over ontwikkelingen die jouw dagelijkse leven beïnvloeden. Die artikelen biedt Leuwarder Courant aan als PREMIUM-stukken. Net zoals mensen betalen voor een krant, heeft ook online journalistiek waarde. Voor een betaalbaar bedrag kun je alles lezen dat op onze site staat.

  Je leest dan alle artikelen met achtergronden en analyses van onze verslaggevers en specialisten op bijvoorbeeld het gebied van gezondheidszorg en onderwijs. Maar ook de bijdragen van onze columnisten, zoals 'Een Rotterdammer in Leeuwarden'. PREMIUM-stukken bestaan niet alleen uit leesvoer op onze website: het zijn ook video’s en podcasts die je als ingelogde abonnee onbeperkt kunt bekijken en luisteren.

  Met de gratis nieuwsapp van Leeuwarder Courant ben je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je als abonnee gebruikmaken van alle voordelen van de mobiele app? Log dan in met je persoonlijke Leeuwarder Courant-account. Zo kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt PREMIUM-artikelen.

  Leeuwarder Courant wordt van maandag t/m vrijdag bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. De digitale krant staat vanaf 2.00 uur ’s ochtends online. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant bezorgd vóór 8.00 uur ’s ochtends.

  Ja, je kunt de bezorging van Leeuwarder Courant tijdelijk stopzetten als je op vakantie gaat of als je om een andere reden langer van huis bent. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je thuiskomt.

  Naast het aanvragen van een onderbreking, kun je de krant ook laten bezorgen op je vakantieadres, of bij vrienden of familie thuis. Je kunt de digitale krant dan gewoon blijven lezen zoals je gewend bent, via lc.nl of in de mobiele Leeuwarder Courant app. Zo blijf je op de hoogte, waar je ook bent

  Geef je vakantie of afwezigheid eenvoudig door via je eigen account op lc.nl. Houd hierbij rekening met een verwerkingstijd van drie dagen.

  Alle abonnementen van Leeuwarder Courant hebben een looptijd van één jaar. Je leest de krant dus een jaar lang met maximaal 63% korting op de winkelprijs, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

  Nadat je een Leeuwarder Courant-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je online een Leeuwarder Courant-account aanmaken. Via je online account kun je vervolgens al je abonnementszaken regelen en je gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je ook contact opnemen met de telefonische klantenservice van Leeuwarder Courant.

  Openingstijden klantenservice
  De klantenservice van Leeuwarder Courant is bereikbaar via:

  Telefoon: 088 – 800 2008

  Van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur's ochtends tot 17.00 uur's middags.
  Op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 12.00 uur ‘s middags.

  Je kunt je Leeuwarder Courant-abonnement opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

  Opzeggen per telefoon
  Je kunt de klantenservice van Leeuwarder Courant telefonisch bereiken op 088 – 800 2008. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand.

  0

  +


  tijdschriftaanbiedingen

  0

  +


  krantaanbiedingen

  0

  +


  TV-gidsaanbiedingen


  Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.