• De beste deals in tijdschriften, kranten en TV-gidsen
  • Voor jezelf of verras een ander
  • Veilig betalen

  Over Bladen.nl

  Heb je een vraag over bestellen, betalen of bezorgen? Of kom je graag meer te weten over de Bladen.nl cadeaubon? Bekijk dan onderstaande onderwerpen en vind het antwoord. Heb je een vraag over een specifiek blad? Neem dan contact op met de uitgever.

  Vraag een specifiek blad

  Meest gestelde vragen

  Meestgestelde vragen
  De levertijd van de eerste editie is afhankelijk van het soort abonnement dat is aangevraagd. Op Bladen.nl hebben we zowel tijdschriften die wekelijks uit worden gebracht, maar ook maandelijks of per kwartaal.

  Wij geven graag een indicatie:
  Weekbladen: De levertijd bedraagt ongeveer 2 á 3 weken nadat er een aanvraag is gedaan.
  Maandbladen: De levertijd bedraagt maximaal 6 weken nadat er een aanvraag is gedaan. Dit is volkomen afhankelijk van wanneer de laatste editie is uitgebracht.
  Kwartaalbladen: De levertijd bedraagt maximaal 10 weken nadat er een aanvraag is gedaan. Dit is volkomen afhankelijk van wanneer de laatste editie is uitgebracht.
  Dagblad: Als je een abonnement op een krant hebt aangevraagd, dan wordt de eerste editie binnen enkele dagen bezorgd, tenzij je een andere ingangsdatum hebt afgegeven.

  Wil je exact weten wanneer de eerste editie wordt bezorgd? Dan raden we aan om, ná vijf werkdagen, contact op te nemen met de uitgeverij van de titel. Als zij de aanvraag hebben verwerkt en in hun systeem hebben gezet, dan kunnen zij zien wanneer de eerste editie wordt bezorgd.
  Welk tijdschrift / dagblad betreft het?
  BladCadeau is geen onderdeel van Bladen.nl, dus het klopt dat deze code niet in te wisselen is op een abonnement op Bladen.nl.
  Als je verkeerde gegevens hebt ingevuld tijdens het aanvragen van een abonnement, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice van Bladen.nl. De aanvraag kan dan, in de meeste gevallen, nog gewijzigd worden. Mocht de aanvraag al zijn verstuurd naar de uitgeverij voor de verwerking, dan dien je contact op te nemen met de klantenservice van de uitgeverij.
  Welk tijdschrift / dagblad betreft het?
  Aan de Bladen.nl kortingscode hangt een bepaalde waarde. De code kan ingewisseld worden op alle titels en abonnementen die worden aangeboden op de volgende pagina: www.bladen.nl/kortingscode Het is dus niet mogelijk om de kortingscode in te wisselen op alle abonnementen die er op Bladen.nl staan. Tijdens het bestelproces wordt de korting van het abonnementsgeld afgehaald. Bij het bestellen van een abonnement waarbij een code wordt ingewisseld, dient er te worden betaald met iDeal.
  Het opzeggen van een abonnement dient te verlopen via de uitgeverij. Zij hebben je aanvraag in hun systeem staan en kunnen deze wijziging doorvoeren. Wij raden je dan ook aan om contact op te nemen met de klantenservice van de uitgeverij.
  Welk tijdschrift / dagblad betreft het?
  Bestellen
  Het plaatsen van een bestelling bij Bladen.nl is erg gemakkelijk. Selecteer de gewenste titel en kies vervolgens de aanbieding waar je gebruik van wilt maken. Voor de meeste titels hebben wij ook cadeau abonnementen beschikbaar. Door op 'Bestel' te klikken krijg je de mogelijkheid om gegevens in te vullen en de bestelling te plaatsen.
  Na het verzenden van de gegevens, kom je op de bevestigingspagina. Tevens ontvang je ook een bevestigingsmail waarin alle bestelgegevens nogmaals staan. Let op: Het is mogelijk dat de bevestigingsmail in de spambox is binnengekomen.

  Mocht je er niet zeker van zijn dat de aanvraag is gelukt, dan kan er contact opgenomen worden met de klantenservice van Bladen.nl.
  Bij sommige kranten abonnementen is het mogelijk om een ingangsdatum te kiezen. Als dit het geval is, dan zal dit op het bestelformulier staan. Anders ontvang je de eerstvolgende editie, nadat de aanvraag is verwerkt door de uitgeverij.
  We hebben een ruim aanbod aan cadeau abonnementen. Bijna iedere titel biedt één of meerdere cadeau abonnementen. Als er een cadeau abonnement beschikbaar is, dan wordt dit weergeven door ‘Geef cadeau’. Door hier op te klikken, kun je zowel eigen gegevens als de gegevens van de cadeau ontvanger invullen.
  Het is mogelijk om meerdere abonnementen op Bladen.nl aan te vragen.

  Mocht je meerdere keren hetzelfde abonnement op hetzelfde adres willen aanvragen, dan is de mogelijkheid er dat uw aanvraag niet door de uitgeverij wordt goedgekeurd. Bij proefabonnementen moet er vaak enige tijd tussen zitten voordat u weer een nieuw, precies hetzelfde abonnement kunt aanvragen.

  Mogelijk staat dit niet altijd aangegeven in de voorwaarden en wordt dit pas duidelijk nadat de aanvraag is verwerkt bij de uitgeverij.
  Voordat het formulier verzonden kan worden met de aanvraag, is het belangrijk dat alle verplichte velden juist ingevuld zijn. Mocht het probleem blijven staan, dan helpen wij je graag verder en kan er contact opgenomen worden met de klantenservice van Bladen.nl.
  Voor de meeste titels op Bladen.nl is het niet mogelijk om een abonnement te laten bezorgen in het buitenland. Wil je het zeker weten? Dan raden wij het aan om contact op te nemen met de klantenservice van de uitgeverij.
  Welk tijdschrift / dagblad betreft het?
  Als je een verkeerd abonnement hebt aangevraagd óf verkeerde gegevens hebt ingevuld, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice van Bladen.nl. De aanvraag kan dan, in de meeste gevallen, geannuleerd of verwijderd worden. Mocht de aanvraag al zijn verstuurd naar de uitgeverij voor de verwerking, dan dien je contact op te nemen met de klantenservice van de uitgeverij.
  Welk tijdschrift / dagblad betreft het?