Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Mijn Geheim
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
6 nummers 21% €12,60
€9,95
10 nummers 29% €21,00
€15,-
17 nummers 30% €35,70
€25,-
24 nummers 31% €50,40
€35,-

Iedere week verschijnt Mijn Geheim speciaal voor vrouwen die veel waarde hechten aan een tijdschrift

  • Elke editie zijn er weer acht levensverhalen te lezen die de kern van het blad vormen
  • Lezeressen vinden herkenning, troost en ontspanning in deze verhalen en zorgt voor interactie tussen de lezeressen en lezers
  • Jaarlijks brengt Mijn Geheim ook acht specials uit

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
05 april 2012, Urmond,


GENIETEN
"Als de mijn geheim op de deurmat valt is het voor mij genieten van al die levensverhalen.Echt een vrouwen tijdschrift (mijn man leest het ook). Even alles vergeten met een kopje thee op de bank en de mijn geheim,dat moet je me niet storen. Als ik het tijdschrift uit heb gaat het naar mijn dochter voor haar kan ik niet snel genoeg lezen,ze belt me op om te vragen of ik hem al uit heb.Ik zou het tijdschrift wel weer graag iedere week willen ontvangen want nu moet je een week langer wachten maar dan is het ook GENIETEN"
30 maart 2011, sas van gent,


Mijn Geheim
"lekker ontspannend en toch leerzaam "
24 maart 2011, Ridderkerk,


Mijn Geheim
"verhalen uit het leven gegrepen en ook dingen die iedereen zouden kunnen overkomen "
Meer weergeven
21 februari 2011, Harbrinkhoek,


Mijn Geheim
"Ik ben benieuwd hoe andere mensen met een bepaalde situatie omgaan. En zo kan je er ook nog wat van leren. Je hebt daar brede interesse in. Voor het panel verhaal vindt ik zeer interessant ik geef dan voor mij zelf ook vast een mening en daarna lees ik he "
20 januari 2011, Vlagtwedd,


"Heerlijke verhalen voor het slapen gaan! Even mijn verstand op nul, mijn wereld buiten sluiten om te kruipen in de wereld van de mensen om me heen. Geef dan ook een score 5 en als het aan mij lag zou ik de Mijn Geheim zelfs 2x in de week willen lezen!"
09 september 2010, Wernhout,


Levensverhalen!
"Ik lees al geruime tijd wekelijks Mijn Geheim. Een blad met verhalen uit het leven gegrepen. Elke week staan er weer verhalen in die heel herkenbaar zijn. Soms ook erg aangrijpende levensverhalen van mensen zoals jij en ik. Door dit blad te lezen kom je er wel achter dat niet iedereen een makkelijk leven heeft, maar ook dat er heel veel dappere, sterke mensen zijn. Sinds ik dit blad lees denk ik meer na over mijn eigen leven en ben tot de conclusie gekomen dat ik eigenlijk wel een heel prima leven heb, een tevreden mens dus. Erg fijn van Mijn Geheim is bovendien dat het niet zulke hele lange artikelen zijn. Je leest een verhaal van een minuut of 10 en kunt het blad dan weer even wegleggen. Onder de dagelijkse bezigheden denk ik er dan nog vaak over door. Elke week opnieuw word ik weer gegrepen door al die verhalen van gewone mensen, mensen zoals jij en ik!"
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Mijn Geheim

Het Geheim staat vol met levensverhalen die u raken. Met een abonnement op dit tijdschrift ontvangt u iedere twee weken een blad met zeven persoonlijke verhalen uit het dagelijks leven en vijf columns waarin vrouwen vertellen hoe ze hun probleem hebben opgelost of dingen hebben overwonnen in het leven. U leest in dit magazine over onderwerpen als relatie, psychologie, gezin, gezondheid, kinderen, geld en werk. Wilt u als vrouw ook belangrijke gebeurtenissen lezen van andere vrouwen? Neem dan nu een abonnement op Mijn Geheim of geef een abonnement cadeau.