Over Bladen.nl


  Wij zijn Bladen.nl, dé onafhankelijke webwinkel waarin je (proef)abonnementen kunt bestellen voor je favoriete tijdschriften, kranten en TV-gidsen. Met ruim 250 titels zijn wij de grootste aanbieder van Nederland en hebben wij als doel om jou op een zo makkelijk mogelijke manier kennis te laten maken met ons grote aanbod, via verschillende voordelige abonnementen.

  Wij blijven continu onze diensten optimaliseren om jou een zo prettig mogelijke online winkelervaring te bieden, en we waarderen jouw feedback enorm.

  Ben jij graag als eerste op de hoogte van onze nieuwste aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

  Heb je vragen over je bestelling, levering, of andere zaken? We helpen je graag verder op onze klantenservice pagina.

  Voor verdere informatie over Bladen.nl, inclusief ons KvK-nummer, kun je terecht op onze pagina met bedrijfsgegevens.

  Over OMG/Netdirect


  Daarnaast willen we je graag voorstellen aan het bedrijf achter Bladen.nl, OMG/Netdirect. Samen met hen spelen wij een essentiële rol in de wereld van magazine- en krantenabonnementen in Nederland en België. Als experts in abonnementenwerving zijn wij verantwoordelijk voor het mogelijk maken van de diverse en aantrekkelijke selectie van abonnementen die je op Bladen.nl kunt bestellen. Met jarenlange ervaring in deze sector hebben we sterke relaties opgebouwd met bijna alle magazines en kranten in het land, waardoor we in staat zijn jou exclusieve aanbiedingen te bieden.

  Wil je deel uitmaken van ons dynamische netwerk en je aansluiten bij OMG/Netdirect? Meld je dan aan op de aanmeldpagina van Netdirect. Hier krijg je de kans om samen te werken met ons toonaangevende bedrijf in de abonnementenbranche en deel te nemen aan het succesverhaal van Bladen.nl. Samen streven we ernaar om jou de meest aantrekkelijke en uiteenlopende abonnementsopties te bieden.

  Kortingsbol
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften