Een handig overzicht van alle digitale abonnementen

  Neem een digitaal abonnement op je favoriete tijdschrift of krant en geniet van een grenzeloze wereld van kennis en vermaak binnen handbereik. Ontdek het gemak van een digitaal abonnement waarmee je altijd direct toegang hebt tot de nieuwste edities van je favoriete tijdschriften via je computer, tablet of smartphone.

  Top 5 digitale abonnementen

  10,- per
  53% korting

  Bestel  » Meer info

  10,50 per maand
  19% korting

  Bestel  » Meer info

  13,25 per maand
  20% korting

  Bestel  » Meer info

  4,99 per maand
  46% korting

  Bestel  » Meer info

  2,25 per week
  3% korting

  Bestel  » Meer info

  Beste digitale acties op een rij

  Tijdschrift Prijs            
  VPRO Gids
  Bestel  »
  10,-

  per week

  53% korting Digitaal Only Bestel  » Meer info 010,-
  EW
  Bestel  »
  10,50

  per maand

  19% korting Digitaal Bestel  » Meer info 010,50
  Beleggers Belangen
  Bestel  »
  13,25

  per maand

  20% korting Digitaal Bestel  » Meer info 013,25
  Vrij Nederland
  Bestel  »
  4,99

  per maand

  46% korting Maandelijks opzegbaar Bestel  » Meer info 04,99
  Tijdschrift.nl
  Bestel  »
  2,25

  per week

  3% korting Bestel  » Meer info 02,25
  ESPANJE!
  Bestel  »
  20,-

  per week

  37% korting Digitaal Bestel  » Meer info 020,-
  Laad meer
  <   Terug naar het overzicht

  Ontdek het gemak en plezier van een digitaal tijdschrift

  In de snel digitaliserende wereld van vandaag is er geen betere manier om up-to-date te blijven met je favoriete tijdschriften dan met een digitaal abonnement. Of je nu een fan bent van de vrolijke avonturen van Donald Duck of de laatste lifestyletrends van Libelle wilt volgen, digitale tijdschriftabonnementen bieden talloze voordelen.

  Overal en Altijd Toegang: Met een digitaal abonnement op tijdschriften zoals EW of Tijdschrift.nl, heb je onbeperkte toegang tot de nieuwste edities, waar je ook bent. Of je nu onderweg bent, thuis ontspant of op vakantie bent, je favoriete tijdschriften zijn slechts een paar tikken verwijderd.

  Ruimte Besparen: Geen rommel meer met stapels oude tijdschriften. Digitale abonnementen helpen je ruimte te besparen doordat je al je favoriete tijdschriften op één apparaat kunt bewaren, zonder fysieke exemplaren te stapelen.

  Interactieve Ervaring: Geniet van een interactieve leeservaring met multimedia-elementen zoals video's, links en interactiviteit. Dit voegt een nieuwe dimensie toe aan je leesplezier.

  Directe Updates: Mis nooit meer een uitgave. Met een digitaal abonnement ontvang je vaak directe meldingen wanneer een nieuwe editie beschikbaar is, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent.

  Aantrekkelijke Prijsvoordelen: Digitale abonnementen zijn vaak voordeliger dan gedrukte exemplaren en bieden geweldige kortingen voor trouwe lezers.

  Veelgestelde vragen

  Op welke manieren kan ik digtaal lezen?

  Arrow

  Digitaal lezen kan op een computer, tablet en smartphone. De meeste tijdschriften hebben een app waar je kunt inloggen en dan toegang krijgt tot het magazine. Je hebt internetverbinding nodig om het laatste magazine te downloaden en soms ook om te lezen.

  Met een abonnement op Tijdschrift.nl krijg je toegang tot… magazines. Hierbij krijg je toegang tot een pdf van het weekblad waarmee je het tijdschrift kunt lezen. Je krijgt met Tijdschrift.nl geen toegang tot de digitale app van alle tijdschriften waar meer extra’s van de tijdshriften te vinden zijn. Om hier toegang tot te krijgen zul je een abonnement op het magazine moeten nemen.

  Binnen 14 dagen kan je je abonnement bij Bladen.nl opzeggen via service@bladen.nl. Bij een lopend abonnement is dat alleen mogelijk via de uitgeverij. Dit kan eenvoudig via onze klantenservice pagina.

  Het is helaas niet mogelijk om een kortingscode in te leveren bij de aankoop van een digitaal abonnement. Bekijk ons aanbod tijdschriften waarop u de kortingscode wel kunt inwisselen. Nadat je een aanbod hebt gekozen kun je de kortingscode invullen bij het bestelformulier.

  Kortingsbol
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften