Bespaar op de krant
  met een voordelig abonnement

  • Bespaar tot wel 74% op de winkelprijs
  • Inclusief digitaal lezen
  • Inclusief onbeperkt online artikelen
  Inclusief Dagelijks Digitaal

  Krijg méér voor minder

  Wist je dat een krantenabonnement altijd goedkoper is dan het kopen van een losse krant? Je voordeel kan oplopen tot wel € 1,60 per week! Kies daarom ook voor een voordelig krantenabonnement: dan ontvang je elke dag de papieren krant en lees je de krant 6 dagen per week digitaal.

  • Elke dag de papieren krant thuisbezorgd
  • Elke dag de digitale krant op PC, tablet en mobiel
  • Onbeperkt toegang tot online artikelen
  De krant maakt je wijzer
  de Telegraaf
   

  Kies de krant die bij je past.

  Je hebt de keuze uit de volgende landelijke kranten:

  Veelgestelde vragen over de krant

  Kan ik als nieuwe abonnee meteen de krant lezen? Uitklappen
  Ja! Direct na aanvraag van je abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin jouw persoonlijke gegevens. Aan de hand van deze e-mail kun je een persoonlijk account aanmaken op de website van de krant. Met dit account kun je direct inloggen en beginnen met lezen, zowel op de website als in de mobiele app. Zo heb je direct toegang tot de digitale versie van de krant en lees je onbeperkt online artikelen.
  Met de mobiele nieuwsapp blijf je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in met jouw persoonlijke account. Zo kun je op elk moment van de dag de digitale versie van de krant lezen en heb je onbeperkt toegang tot online artikelen.

  Sommige kranten bieden in hun mobiele apps niet alleen de digitale krant en de laatste nieuwsartikelen, maar ook onderscheidende interactieve content met beeld en geluid.
  De onafhankelijke krantenredacties maken zich sterk voor goede onderzoeksjournalistiek inclusief alle online artikelen. Deze artikelen zijn exclusief beschikbaar voor abonnees. Met jouw persoonlijke account heb je 24/7 toegang tot deze artikelen die niet voor iedereen beschikbaar zijn. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van tal van voordelen die niet-abonnees niet hebben.
  De doordeweekse kranten worden bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. De meeste Compleetkranten worden bezorgd vóór 9.00 uur ’s ochtends. Dit geldt bijvoorbeeld voor het AD, de Volkskrant, Trouw en Het Parool. Daarnaast zijn er twee Compleetkranten die vóór 8.00 worden bezorgd: De Telegraaf en NRC. Zo ben je altijd verzekerd van de extra dikke weekendkrant voordat jouw Compleet begint.

  Als je op vakantie bent of om een andere reden langer van huis bent, dan bieden de meeste kranten je een vakantieservice. Met deze vakantieservice kun je de bezorging tijdelijk pauzeren of de krant op een ander adres laten bezorgen. Bijvoorbeeld op je vakantieadres, of bij familie of vrienden. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je thuis komt. Zelf lees je dan de digitale krant zoals je gewend bent via de mobiele app of op de website van de krant. Zo blijf je gewoon op de hoogte, waar je ook bent.
  Nadat je een abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin jouw abonnementsaanvraag wordt bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je zelf online een persoonlijk account aanmaken. Dit account heb je nodig om alle voordelen als abonnee te benutten, maar bijvoorbeeld ook om je gegevens te wijzigen. Natuurlijk kan dit ook telefonisch. Daarvoor kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van de door jouw gekozen krant.
  Alle landelijke kranten bieden een weekabonnement aan. We hebben al deze weekabonnementen voor je op een rij gezet:

  De AD weekkrant lees je met het: AD compleet abonnement.

  De Parool weekkrant lees je met het: Parool compleet abonnement.

  De NRC weekkrant lees je met het: NRC maandag t/m Compleet abonnement.

  De Trouw weekkrant lees je met het: Trouw compleet abonnement.

  De Volkskrant weekkrant lees je met het: Volkskrant compleet abonnement.

  De Telegraaf weekkrant lees je met het: Telegraaf maandag t/m Compleet abonnement.
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften