Top cadeau abonnementen
  Voor haar, hem & de kids

  Leesplezier voor iedereen, bij elke gelegenheid

  Op zoek naar een origineel cadeau voor elke gelegenheid? Bij Bladen.nl hebben we de perfecte oplossing: cadeau abonnementen die maandenlang leesplezier bieden! Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een verjaardag, jubileum, feestdag of gewoon zomaar, onze diverse selectie tijdschriften heeft voor elk wat wils. Van glossy lifestylemagazines boordevol inspiratie tot diepgaande literaire tijdschriften voor de boekenliefhebber, we hebben het allemaal.

  Met onze cadeau abonnementen geef je niet alleen een tijdschrift, maar ook een ervaring die blijft geven. En het beste van alles? Je geeft al een abonnement cadeau vanaf slechts 10 euro! Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over opzeggingen of verlengingen, want het abonnement stopt automatisch. Zo is het geven van een cadeau abonnement bij Bladen.nl niet alleen een genot voor de ontvanger, maar ook voor jou als gever.

  Dus waar wacht je nog op? Verras iemand vandaag nog met een cadeau dat maanden vreugde en inspiratie biedt.

  Procent

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Hoe werkt een cadeau-abonnement?

  Arrow
  Een cadeau-abonnement is een abonnement dat je voor iemand anders koopt. De ontvanger krijgt gedurende de abonnementsperiode het tijdschrift. Je kiest het abonnement, betaalt vooraf voor de gekozen periode, en de ontvanger krijgt het tijdschrift tot dat het abonnement verloopt. Het abonnement stopt vanzelf.

  Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Je hoeft het dus niet op te zeggen. Voor wijzigingen moet je bij de uitgeverij van het tijdschrift zijn. De gegevens van de uitgeverij zijn eenvoudig te vinden via onze klantenservice pagina.

  Ja, dat kan zeker. Een cadeau-abonnement is een populair geschenk voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, feestdagen of andere feestelijkheden. Je kiest een abonnement dat past bij de interesse van de ontvanger en zij kunnen genieten van het cadeau voor de duur van het abonnement.
  Kortingsbol
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften