Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Televizier
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
52 nummers 46% €67,08
€36,-
104 nummers 46% €134,16
€72,-

Televizier 

Niks op tv? Valt reuze mee. Want samen met Televizier kies je uit alle programma's het leukste en beste wat er te zien is.

  • Volop kijkplezier voor de halve prijs 
  • Alle programma's van 78 zenders
  • Beste keuze voor veelkijkers 

 

 

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
18 oktober 2017, geleen,


televizier
"Perfect en duidelijk blad. "
18 oktober 2017, Geldermalsen,


koopje
"Via Bladen.nl een heel goedkoop abonnement op de Televizier afgesloten. En ik ben verbaasd, dat ik voor dat geld zo'n redelijk compleet blad kon lezen. Ik heb een kleine beurs en sinds Teletekst nog maar bij enkele zenders bestaat, heb ik toch een tv-gids nodig. Vind ik. En in Televizier heb ik een leuk blad gevonden, waar buiten de televisieprogramma's ook achtergronden en bijverhalen worden geboden. Dus als je op zoek bent naar een goedkoop en compleet blad kies dan eens Televizier."
17 oktober 2017, Wijbosch,


Televizier
"Mijn abonnement moet nog ingaan . Ik kan dus helaas nog geen recensie schrijven;-) Zie onderstaande: U ontvangt uw eerste gids per 19-10-2017 en deze wordt daarna iedere week op donderdag bij u thuis bezorgd. "
Meer weergeven
17 oktober 2017, t harde,


juiste data
"Helaas geeft televizier net als veel andere tv gidsen onjuiste informatie over de programma s, titels, tijden, er klopt heel weinig van."
17 oktober 2017, Delft,


waardering
"Waardering van het blad Televizier is prima, ik lees graag de programma's op papier. Kijk nooit daarnaar op TV, Televizier bevalt me prima, ik heb het blad al jaren. Thea Groenewold"
17 oktober 2017, Assen,


prettige gids
"Een prettige gids, overzichtelijk, duidelijk. Bevalt prima.. Een aanrader!!"
17 oktober 2017, Brielle,


Review
"Duidelijk, compleet blad. Veel programma informatie. ( Gelukkig ) weinig onzin verhalen. Wordt tijdig en zonder mankeren bezorgd. Kortom : prima."
17 oktober 2017, Oeffelt,


Fijne tv gids
"Wij vinden de Televizier een hele fijne gids. Hij is erg overzichtelijk. Je kunt hem dubbel vouwen op de dag en zo de meest gekeken zenders informatie lezen. Je hoeft dus bijna niet heen en weer te bladeren om te zien wat er op tv komt. Verder staan er leuke info en verhalen in over de programma's en de acteurs. Ook een puzzel en bel en win acties staan er elke week weer in. "
22 september 2016, Geldermalsen,


goede gids
"Voor een aanbieding van een half jaar voor 10 euro heb ik niets te klagen. Ik gebruik de gids echt om programma's op te zoeken, en af en toe om een filmrecentie te lezen. Daar is het blad prima voor, voor die prijs. Het hele blad lees ik wel, maar dan achteraf, wanneer ik daar eens zin en/of tijd voor heb. Als programma-leidraad is het een uitstekende gids."
21 september 2016, Amsterdam,


Indeling
"Het fijne van Televizier is dat de Nederlandstalige programma's lekker overzichtelijk over een dubbele pagina verdeeld zijn. In 1 oogopslag kun je daar je favoriete programma's uitzoeken, zonder geblader. En als extraatje krijg je dan ook nog eens veel aanvullende uitleg bij veel prgramma's en films. Echt TOP!! "
21 september 2016, Maassluis,


"Een erg leuke en informatieve tv gids"
21 september 2016, petten,


"Prima tv gids, Ik was er even mee gestopt na heel veel jaren, maar merkte toch dat ik het blad miste. dus weer een abonnement genomen"
21 september 2016, Heerlen,


Mijn nieuwe TV-gids
"Omdat mijn oude TV-gids veel door ons bekeken zenders niet meer opnam, na een aantal wijzigingen, moesten wij op zoek naar een andere gids. Na uitproberen van een aantal gidsen, biedt de Televisier veel, zo niet alles, van wat we zoeken. We kunnen nu weer ons kijk-avondje plannen, en daarin 'onze' zenders betrekken. Televizier is duidelijk en overzichtelijk qua indeling van de zenders (aparte sport sectie en kinderzenders). Wat beter zou kunnen is dat er overdag veelal gesproken wordt over 'dagprogramma''. Heel fijn, maar dan weten we dus nog niet wat er op de betreffende zender overdag te zien is en moet je alsnog zien dit via Internet te achterhalen. Daarvoor hebben we geen abo op een TV-gids, lijkt me. Maar over het algemeen tevreden en ons kennismakingsabo zullen we na afloop vrolijk verlengen. "
20 september 2016, Silvolde,


Duidelijk
"Dit blad vind ik dat de programma's zeer duidelijk en helder aangegeven worden. ook de regionale zenders."
20 september 2016, sittard,


alle zenders
"Eenvoudig maar wel alle zenders."
20 september 2016, VORDEN,


goed programma blad
"wij hebben de televizier omdat hier alle programma,s duidelijk instaan Ook de Fox zenders. Veel leesplezier in de rest van het blad en achtergrond informatie"
04 augustus 2016, Zwolle,


compleet blad
"Televizier raad ik iedereen aan. De programmering van de TV is zeer overzichtelijk. Ook staan de zenders op een blad dat goed overzichtelijk is. Ook de pagina waar op staat wat je kan zien b.v. goede tijden slechte tijden, is prima ingedeeld. Ook de grootte van het blad vind ik erg prettig."
05 november 2015, Krabbendijke,


heel compleet
"De Televizier is heel compleet . Wij kijken graag Duitse zenders en deze programmas staan in deze gids wat je van veel andere niet kunt zeggen. Het is ook een leuk blad iets voor iedereen"
17 oktober 2014, Amsterdam,


licht lekker in de hand
"De Televizier leest makkelijk weg,plus alle programma's op twee bladen goed te overzien met het hoe of wat er op de televisie komt "
13 september 2011, Middelburg,


Toezending
"Waarom wordt het blad verzonden de ene week onverpakt, dus los in de bus en de andere week verpakt in folie? Ik wilde voorstellen de Televizier te verzenden in folie. Verder is het grandioos en wil ik niets anders."
21 maart 2011, Overasselt,


Televizier
"duidelijk zonder overbodige reclame en horoscoopbeeld "
17 maart 2011, Best,


Telegraaf (De)
"elke morgen stipt op tijd alle nieuws op de mat wat wil je nog meer ???? "
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Televizier

Met Televizier heeft u het beste overzicht voor alle televisiezenders in huis. Hierin staan maar liefst 82 zenders en de belangrijkste digitale zenders duidelijk en overzichtelijk op een rij. Televizier biedt u verschillende kijktips en een top 15 programma’s die niet gemist mogen worden. In de tv-gids leest u ook over nieuwe programma’s, recensies en de laatste tv-trends. Maar ook zeer persoonlijke interviews met bekende Nederlanders en tv-sterren en een kijkje achter de schermen bij de populairste soaps, shows en series. Televizier is dé gids voor de tv liefhebber. Het blad schrijft over diverse amusementsprogramma’s, soaps, series, komedies en films. De gids geeft veel informatie over veel tv-zenders.