Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Quest
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
12 nummers 28% €67,80
€49,-

Quest geeft antwoord. Als abonnee van Quest profiteert u van:

  • Artikelen voor mensen die op een luchtige manier op de hoogte gehouden willen worden van allerlei wetenswaardigheden
  • Allerlei onderwerpen komen aan de orde in het blad zoals mens, geschiedenis, techniek en psychologie
  • Iedere maand kennis en vermaak bij elkaar

 

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
17 oktober 2017, Maassluis,


Super
"Super leuk, inspirerend , verrassend blad waar we met het hele gezin van genoten!! Helaas was het te duur om verder te gaan met het abonnement ....."
18 januari 2016, Wierden,


altijd boeiend
"Op zoveel vlakken is de quest boeiend: vragen, gadgets, natuur, wetenschap. Wetenschap klinkt heel zwaar, maar quest weet dit op kinderlijk eenvoudige manier tot je te brengen. Veel plaatjes, korte toevoegingen, diagrammen en details. De artikelen zijn erg gevarieerd van: "Nou, dat is meer iets voor een 15 jarige" tot "Jeetje, dat gaat een universitair atoomtechnicus de pet nog te boven". Voor ieder wat wils dus. Nadeeltje is dat ik dus wel eens een artikel skip en er op die manier wat eerder doorheen ben. "
17 maart 2015, Èmmen,


Lievelingsblad
"Jarenlang geleden kreeg ik voor mijn verjaardag het blad Quest. Toen begon het allemaal voor mij. Sindsdien ben ik dol op het blad. Ik lees alle nieuwtjes en snufjes over de wetenschap. Ik kocht elke maand de Quest bij de boekelier. Later kwam ik erachter dat ik meer geld kwijt was aan losse bladen. Ik heb net een abbonement afgesloten bij jullie. Ik kan niet wachten tot het blad bij mij op de deurmat valt! Ik zou iedereen die de wetenschap te gek vindt dit blad aanraden."
Meer weergeven
15 juli 2011, Barendrecht,


Quest
"Quest is een fantastisch blad, heel veel interessante wetenswaardigheden, zeer leerzaam het kan mij nog elke dag boeien. Het is een blad voor jong en oud, een echte aanrader. "
23 maart 2011, vlaardingen,


Quest
"Het is leerzaam en staan leuke weetjes in. "
25 februari 2011, Harmelen,


Quest
"Leuk en makkelijk leesbaar informatief maandblad. Veel gevarieerde onderwerpen. "
27 september 2010, Vilsteren,


Top blad!!!
"Dit is nou een super veelzijdig geweldig TOP BLAD!!! Er staan ontzettend veel leuke dingen in die voor iedereen begrijpbaar zijn. Mensen die Dokter als titel hebben of een bijvoorbeeld jonge dames of jonge heren die vmbo of lager studeren of soms zelf gestopt zijn met studeren op jonge leeftijd die kunnen dit blad met genot en plezier lezen. Zonder dat ze om de haverklap in de dikke Van Dale moeten zoeken naar de betekenis van een woord. Ieder mens, van jong tot oud word steeds wijzer door de leuke en interessante weetjes van het leven. Dit blad is een uitzonderlijk geval. Ikzelf heb sinds mijn 15e niet meer gestudeerd door moeilijkheden in mijn privéleven. Ik ga nu al richting de dertig maar word steeds meer enthousiast om weer met school te gaan beginnen. En dat komt ook door de Quest. Ik word me er steeds meer van bewust dat ik leren leuk vind. En het geweldig vind om dingen die ik niet wist te weten en vooral te onthouden. Dit blad helpt mijn leven en laat mij vooruit komen... Mijn grote dank vol liefde aan de mensen die dit blad mogelijk hebben gemaakt. Ga zo door!! Voor alle mensen die van dit blad houden. En uiteraard ook voor jullie !!!"
15 september 2010, Maastricht,


Quest is the best
"Wat ik erg goed vind aan Quest is dat er van alles in staat. Ik lees dan ook bijna alle artikelen van de Quest. Voor iedereen die graag dingen te weten komt zou ik zeker de Quest aanraden om te lezen en ze zullen denk ik meteen verkocht zijn, net als ik."
07 september 2010, Zwolle,


"De Quest schrijft begrijpbaar over interessante onderwerpen. Ik haal veel leesplezier uit de Quest. "
07 september 2010, Leerdam,


"Iedere keer nieuwe items waar je soms over kan verbazen. Zeer breed spectrum aan onderwerpen maken dit blad interessant, zodat je jezelf breed kan ontwikkelen. Er staat genoeg in om interesse te wekken en verder op zoek te gaan. "
06 september 2010, Dieren,


"Leuk blad met iedere keer weer interessante weetjes en eigenaardigheden. Er valt altijd wel wat te leren van de artikelen die erin staan! Goed voor weer een hele tijd lees plezier! "
26 augustus 2010, Den Bosch,


"Een ontzettend leerzaam en onderhoudend blad. Verslind het tot de laatste bladzijde en maanden later kan je er nog in kijken. Top!!"
05 augustus 2010, Amsterdam,


"De veelzijdigheid van de onderwerpen is erg groot: voor elk wat wils...iedere keer een verrassing welke thema's er passeren."
04 augustus 2010, Burgum,


"Veel vragen die beantwoord worden, interessante artikelen, goed geschreven, vraag en antwoord is het mooiste, veel over vroeger nu en de toekomst."
02 augustus 2010, Scherpenisse,


"Een informatief en goed leesbaar blad met veelal zeer interessante onderwerpen."
28 juli 2010, Den Haag,


Quest Magazine
"Goed populair wetenschappelijk magazine met veel interessante onderwerpen."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Quest

In Quest leest u interessante artikelen, achtergronden en interviews over onze psyche. Met een abonnement op het tijdschrift Quest laat u uw kennis verrijken op een luchtige en onderhoudende manier met allerlei wetenswaardigheden op het gebied van geschiedenis, sport, natuur, techniek, multimedia en psychologie. Quest is vlot geschreven en modern vormgegeven met spraakmakende fotografie en fascinerende illustraties. Als abonnee op Quest ontvangt u de nieuwe Quest nog voor het in de winkel ligt zonder verzendkosten. Neem nu een abonnement op Quest en profiteer van minimaal 10% korting in de Quest webshop en exclusieve extra’s voor abonnees.