• ♥♥♥    Alléén deze week: 14% extra valentijnskorting met de codeVALENTIJN14 *    ♥♥♥
  X
  Alle aanbiedingen van de Limburger handig in een overzicht. Profiteer nu van het voordeel ✔️ Verschillende looptijden ✔️ Bekijk het op Bladen.nl
  <  Terug naar het overzicht

  De Limburger abonnementen en aanbiedingen

  • Bezorgd vóór 7.00 uur, en op zaterdag voor 8.00 uur ’s ochtends
  • 24 uur per dag actueel via de website en app
  • Al vanaf per week

  Bespaar met een De Limburger abonnement

  Wist je dat een De Limburger abonnement interessant voor je is als je al één keer per week los de krant koopt?
  Bovendien wordt De Limburger dan gratis thuisbezorgd en kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen.

    Winkelprijs Abonnementsprijs* Abonneeprijs* Korting
   
  Maandag t/m zaterdag Ma - za 3,42 per krant 1,44 per krant 58% korting

  * Een abonnement op De Limburger is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

  Pijl

  Kies het De Limburger abonnement dat bij je past

  Je profiteert één jaar lang van deze actie korting

  Kies jouw abonnement

  Actieperiode:

  1 jaar

  Actieperiode:

  Compleet

  Zaterdag Extra

  Digitaal Extra

  Digitaal

   
  Beste deal! 1 jaar

  per week

  per week

  per week

  per week

  Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
   
   
   
  Onbeperkt online Plus-artikelen Vink Vink Vink Vink
  Digitale krant (maandag t/m zaterdag) Vink Vink Vink Vink
  Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant Vink Vink Vink Vink
  Papieren krant (maandag t/m zaterdag) Vink Vink Vink Vink

  Compleet

   

  VoordelenDe voordelen


  per week

  Dit zit er bij jouw abonnement:

  • Onbeperkt online Plus-artikelen
  • Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
  • Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  Bestel  »

  Via limburger.nl

  Zaterdag Extra

   

  VoordelenDe voordelen


  per week

  Dit zit er bij jouw abonnement:

  • Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
  • Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  Bestel  »

  Via limburger.nl

  Digitaal Extra

   

  VoordelenDe voordelen


  per week

  Dit zit er bij jouw abonnement:

  • Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
  • Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  Bestel  »

  Via limburger.nl

  Digitaal

  per week

  Bestel  »

  Via limburger.nl

  • Altijd veilig en snel betalen
  • Onbeperkt toegang tot Premium-artikelen
  • 14 dagen bedenktijd

  Over De Limburger

  De Limburger zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws uit je eigen dorp, stad en regio. Betrouwbaar, onpartijdig en onafhankelijk nieuws met elke dag achtergronden, reportages, interviews en opinies die duiding en verdieping geven en net dat belangrijke verschil maken. Zo weet je precies wat er speelt, kun je een goede mening vormen en kun je keuzes maken die bijdragen aan een mooier Limburg. Uiteraard lees je in De Limburger ook binnen- en buitenlands nieuws, sport, economie, entertainment en cultuur. Via app en web, op social media en met de papieren krant.

  Neem nu een abonnement op De Limburger en profiteer van maximaal 1 korting op de winkelprijs. Je hebt de keuze uit een Zaterdag Extra abonnement (zaterdag op papier + dagelijks digitaal), een Compleet abonnement (maandag t/m zaterdag papier + dagelijks digitaal) of een Digitaal Extra abonnement of een Digitaal abonnement. Lees dé nummer 1 nieuwsmaker voor alle Limburgers al vanaf 1 per week!

  De weekendbijlagen van De Limburger

  De extra dikke weekendkrant wordt bezorgd inclusief de weekendkatern LS.

  Bijlage

  LS

  Een actueel en verdiepend weekendkatern met een grote variatie aan artikelen. Van politiek tot cultuur, van sport tot economie en van misdaad tot technologie.

  Veelgestelde vragen

  Welke abonnementen biedt De Limburger? Uitklappen

  Met De Limburger kun je kiezen uit vier verschillende abonnementen waarmee jezelf bepaalt hoe en wanneer je krant wilt lezen. Je kunt kiezen uit:

  • Compleet abonnement:

  • Met een Compleet abonnement profiteer je van alles dat de krant jou te bieden heeft. Je ontvangt van maandag t/m zaterdag de papieren krant en je krijgt toegang tot de digitale versie van de krant op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot Plus-artikelen. Met een Compleet krantenabonnement heb je dus altijd en overal toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


   • De papieren krant (maandag t/m zaterdag)
   • Weekendbijlagen: de weekendkatern LS
   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot Plus-artikelen
  • Zaterdag Extra dabonnement:

  • Met een Zaterdag Extra abonnement ontvang je elke zaterdag de extra dikke weekendkrant inclusief alle weekendbijlagen voor urenlang leesplezier. Daarnaast kun je van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen (inclusief bijlagen) op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Bovendien heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot Plus-artikelen. Zo ontvang je met een Zaterdag Extra abonnement de zaterdageditie op papier en blijf je de hele week altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws.


   • De papieren krant (zaterdageditie)
   • Weekendbijlagen: de weekendkatern LS
   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot Plus-artikelen
  • Digitaal Extra abonnement:

  • Met een Digitaal Extra abonnement profiteer je van alles dat de krant jou digitaal te bieden heeft. Je kunt van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot Plus-artikelen. Zo heb je met een Digitaal Extra abonnement altijd en overal online toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot Plus-artikelen
  • Digitaal abonnement:

  • Met een Digitaal abonnement heb je via de website en via de mobiele nieuwsapp onbeperkt toegang tot alle Plus-artikelen. Dit zijn nieuwsartikelen waarmee de krant zich onderscheidt, zoals achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts. Niet-abonnees kunnen per maand slechts een beperkt aantal Plus-artikelen lezen.


   • Onbeperkt toegang tot Plus-artikelen

  Op limburger.nl en in de mobiele nieuwsapp lees je naast regulier nieuws ook Plus-artikelen. Dit zijn uitgebreide nieuwsartikelen, exclusief voor abonnees, die je herkent aan het blauwe Plus-label. Dit zijn bijvoorbeeld achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts waarmee De Limburger zich journalistiek onderscheidt. Als je ingelogd bent als abonnee, kun je onbeperkt Plus-artikelen lezen.

  De Limburger geeft je de keuze uit vier verschillende abonnementen.
  De abonnementsprijzen van De Limburger zijn als volgt:

  Compleet abonnement: 37,50 per maand.
  Zaterdag Extra abonnement: 23,50 per maand.
  Digtaal Extra abonnement: 17,50 per maand.
  Digitaal abonnement: 4,50 per maand.

  De Limburger heeft een losse winkelprijs van € 1 per krant.

  Wist je dat je met een Compleet abonnement flink op de krant kunt besparen? Een losse krant kost je als abonnee slechts € 1. Zo krijg je maar liefst 73% korting. Bovendien wordt De Limburger dan elke dag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt Plus-artikelen.

  De zaterdageditie van De Limburger kost in de winkel € 4,25.

  Ja, na aanvraag van je De Limburger-abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met je inloggegevens. Met deze gegevens kun je direct inloggen en beginnen met lezen op limburger.nl en in de mobiele De Limburger app. Zo heb je meteen toegang tot de digitale versie van de krant en lees je onbeperkt Plus-artikelen.

  Heb je een Zaterdag Extra abonnement of Compleet abonnement aangevraagd? Dan ontvang je de eerste papieren krant ongeveer een week na je aanvraag of op een later moment als je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

  De onafhankelijke nieuwsredactie van De Limburger brengt elke dag kwaliteitsjournalistiek inclusief Plus-artikelen. Deze artikelen zijn exclusief beschikbaar voor alle abonnees van De Limburger en kun je alleen lezen als je bent ingelogd op de website of in de nieuwsapp met je De Limburger-account. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van all voordelen die de krant te bieden heeft.

  Met de gratis nieuwsapp van De Limburger ben je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je als abonnee gebruikmaken van alle voordelen van de mobiele app? Log dan in met je De Limburger-account. Zo kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt Plus-artikelen.

  De Limburger wordt van maandag t/m vrijdag bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. De digitale krant staat vanaf 2.00 uur ’s ochtends online. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant bezorgd vóór 8.00 uur ’s ochtends.

  Ja, je kunt de bezorging van De Limburger tijdelijk stopzetten als je op vakantie gaat of als om een andere reden langer van huis bent. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je thuiskomt.

  Naast het aanvragen van een onderbreking, kun je de krant ook laten bezorgen op je vakantieadres, of bij vrienden of familie thuis. Je kunt de digitale krant dan gewoon blijven lezen zoals je gewend bent, via limburger.nl of in de mobiele De Limburger app. Zo blijf je op de hoogte, waar je ook bent.

  Geef je vakantie of afwezigheid eenvoudig door via je eigen account op limburger.nl. Houd hierbij rekening met een verwerkingstijd van drie dagen.

  Alle abonnementen van De Limburger hebben een looptijd van één jaar. Je leest de krant dus een jaar lang met maximaal 1 korting op de winkelprijs, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

  Nadat je een De Limburger-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je online een De Limburger-account aanmaken. Via je online account kun je vervolgens al je abonnementszaken regelen en je gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je ook contact opnemen met de telefonische klantenservice van De Limburger.

  Openingstijden klantenservice
  De klantenservice van De Limburger is bereikbaar via:

  Telefoon: 088 – 77 80 888

  Van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur's ochtends tot 20.00 uur's avonds.
  Op zaterdag van 8.00 uur ‘s ochtends tot 12.00 uur 's middags.

  Je kunt je De Limburger-abonnement opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

  Opzeggen per telefoon
  Je kunt de klantenservice van De Limburger telefonisch bereiken op 088 – 77 80 888. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand.

  0

  +


  tijdschriftaanbiedingen

  0

  +


  krantaanbiedingen

  0

  +


  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften