X
  Alle aanbiedingen van Haarlems Dagblad handig in een overzicht. Profiteer nu van het voordeel ✔️ Verschillende looptijden ✔️ Bekijk het op Bladen.nl
  <  Terug naar het overzicht

  Haarlems Dagblad abonnementen en aanbiedingen

  • Bezorgd vóór 7.00 uur, en op zaterdag voor 8.00 uur ’s ochtends
  • 24 uur per dag actueel via de website en app
  • Al vanaf per week

  Bespaar met een Haarlems Dagblad abonnement

  Wist je dat een Haarlems Dagblad abonnement interessant voor je is als je al één keer per week los de krant koopt?
  Bovendien wordt Haarlems Dagblad dan gratis thuisbezorgd en kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen.

    Winkelprijs Abonnementsprijs* Abonneeprijs* Korting
   
  Maandag t/m zaterdag Ma - za 3,70 per krant 0,94 per krant 75% korting

  * Een abonnement op Haarlems Dagblad is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

  Pijl

  Kies het Haarlems Dagblad abonnement dat bij je past

  Je profiteert één jaar lang van deze actie korting

  Kies jouw abonnement

  Actieperiode:

  1 jaar

  Actieperiode:

  Maandag t/m zaterdag

  Zaterdag + digitaal

  Digitaal

  Premium

   
  Beste deal! 1 jaar

  per week

  per week

  per week

  per week

  Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
   
   
   
  Onbeperkt online Premium-artikelen Vink Vink Vink Vink
  Digitale krant (maandag t/m zaterdag) Vink Vink Vink Vink
  Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant Vink Vink Vink Vink
  Elke zaterdag: VRIJ weekendmagazine Vink Vink Vink Vink
  Papieren krant (maandag t/m zaterdag) Vink Vink Vink Vink

  Maandag t/m zaterdag

   

  VoordelenDe voordelen


  per week

  Dit zit er bij jouw abonnement:

  • Onbeperkt online Premium-artikelen
  • Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
  • Elke zaterdag: VRIJ weekendmagazine
  • Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  Bestel  »

  Via haarlemsdagblad.nl

  Zaterdag + digitaal

   

  VoordelenDe voordelen


  per week

  Dit zit er bij jouw abonnement:

  • Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
  • Elke zaterdag: VRIJ weekendmagazine
  • Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  Bestel  »

  Via haarlemsdagblad.nl

  Digitaal

   

  VoordelenDe voordelen


  per week

  Dit zit er bij jouw abonnement:

  • Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
  • Elke zaterdag: VRIJ weekendmagazine
  • Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  Bestel  »

  Via haarlemsdagblad.nl

  Premium

  per week

  Bestel  »

  Via haarlemsdagblad.nl

  • Altijd veilig en snel betalen
  • Onbeperkt toegang tot Premium-artikelen
  • 14 dagen bedenktijd

  Over Haarlems Dagblad

  Haarlems Dagblad is de kwaliteitskrant van Haarlem en omstreken met het laatste nieuws uit Haarlem, Haarlemmermeer en omgeving. Van Zandvoort tot Heemstede en Nieuw-Vennep tot Hoofddorp. Het Haarlems Dagblad is een van de oudste dagbladen ter wereld en nog steeds van deze tijd. De krant brengt nieuws uit binnen- en buitenland en schrijft over nationale en internationale activiteiten op het gebied van sport en cultuur.

  Neem nu een abonnement op Haarlems Dagblad en profiteer van maximaal 1 korting op de winkelprijs. Je hebt de keuze uit een Zaterdag + digitaal abonnement (zaterdag op papier + dagelijks digitaal), een Maandag t/m zaterdag abonnement (maandag t/m zaterdag papier + dagelijks digitaal) of een Digitaal abonnement of een Premium abonnement. Lees de kwaliteitskrant van Haarlem en omstreken al vanaf 1 per week!

  De weekendbijlagen van Haarlems Dagblad

  De extra dikke weekendkrant wordt bezorgd inclusief VRIJ magazine.

  Bijlage

  VRIJ weekendmagazine

  VRIJ is de lifestyle bijlage bij Haarlems Dagblad. Het 40 pagina’s tellende magazine gaat over lifestyle, lekker eten en koken, wonen, reizen en weekenduitjes. Alles wat aansluit bij jou als lezer. Daarnaast lees je er elke week interessante columns over onder andere relaties en bloemen en planten.

  Veelgestelde vragen

  Welke abonnementen biedt Haarlems Dagblad? Uitklappen

  Met Haarlems Dagblad kun je kiezen uit vier verschillende abonnementen waarmee jezelf bepaalt hoe en wanneer je krant wilt lezen. Je kunt kiezen uit:

  • Maandag t/m zaterdag abonnement:

  • Met een Maandag t/m zaterdag abonnement profiteer je van alles dat de krant jou te bieden heeft. Je ontvangt van maandag t/m zaterdag de papieren krant en je krijgt toegang tot de digitale versie van de krant op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot Premium-artikelen. Met een Maandag t/m zaterdag krantenabonnement heb je dus altijd en overal toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


   • De papieren krant (maandag t/m zaterdag)
   • Weekendbijlagen: VRIJ magazine
   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot Premium-artikelen
  • Zaterdag + Digitaal dabonnement:

  • Met een Zaterdag + Digitaal abonnement ontvang je elke zaterdag de extra dikke weekendkrant inclusief alle weekendbijlagen voor urenlang leesplezier. Daarnaast kun je van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen (inclusief bijlagen) op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Bovendien heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot Premium-artikelen. Zo ontvang je met een Zaterdag + Digitaal abonnement de zaterdageditie op papier en blijf je de hele week altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws.


   • De papieren krant (zaterdageditie)
   • Weekendbijlagen: VRIJ magazine
   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot Premium-artikelen
  • Digitaal abonnement:

  • Met een Digitaal abonnement profiteer je van alles dat de krant jou digitaal te bieden heeft. Je kunt van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot Premium-artikelen. Zo heb je met een Digitaal abonnement altijd en overal online toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot Premium-artikelen
  • Premium abonnement:

  • Met een Premium abonnement heb je via de website en via de mobiele nieuwsapp onbeperkt toegang tot alle Premium-artikelen. Dit zijn nieuwsartikelen waarmee de krant zich onderscheidt, zoals achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts. Niet-abonnees kunnen per maand slechts een beperkt aantal Premium-artikelen lezen.


   • Onbeperkt toegang tot Premium-artikelen

  Op haarlemsdagblad.nl en in de mobiele nieuwsapp lees je naast regulier nieuws ook Premium-artikelen. Dit zijn uitgebreide nieuwsartikelen, exclusief voor abonnees, die je herkent aan het groene label. Dit zijn bijvoorbeeld achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts waarmee Haarlems Dagblad zich journalistiek onderscheidt. Als je ingelogd bent als abonnee, kun je onbeperkt Premium-artikelen lezen.

  Haarlems Dagblad geeft je de keuze uit vier verschillende abonnementen.
  De abonnementsprijzen van Haarlems Dagblad zijn als volgt:

  Maandag t/m zaterdag abonnement: 24,50 per maand.
  Zaterdag + Digitaal abonnement: 17,50 per maand.
  Digitaal abonnement: 11,90 per maand.
  Premium abonnement: 6,50 per maand.

  Haarlems Dagblad heeft een losse winkelprijs van € 1 per krant

  Wist je dat je met een Maandag t/m zaterdag abonnement flink op de krant kunt besparen? Een losse krant kost je als abonnee slechts € 1 cent. Zo krijg je maar liefst 73% korting. Bovendien wordt Haarlems Dagblad dan elke dag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt Premium-artikelen.

  De zaterdageditie van Haarlems Dagblad kost in de winkel € 4,45.

  Wist je dat je met een Zaterdag + Digitaal abonnement veel voordeliger uit bent, als je de zaterdagkrant elke week los koopt? De zaterdageditie kost je als abonee slechts € 4,04 per krant waarmee je profiteert van maar liefst 9% korting. Bovendien wordt Haarlems Dagblad dan elke zaterdag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt Premium-artikelen.

  Ja, na aanvraag van je Haarlems Dagblad-abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met je inloggegevens. Met deze gegevens kun je direct inloggen en beginnen met lezen op haarlemsdagblad.nl en in de mobiele Haarlems Dagblad app. Zo heb je meteen toegang tot de digitale versie van de krant en lees je onbeperkt Premium-artikelen.

  Heb je een Zaterdag + Digitaal abonnement of Maandag t/m zaterdag abonnement aangevraagd? Dan ontvang je de eerste papieren krant ongeveer een week na je aanvraag of op een later moment als je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

  De onafhankelijke nieuwsredactie van Haarlems Dagblad brengt elke dag kwaliteitsjournalistiek inclusief Premium-artikelen. Deze artikelen zijn exclusief beschikbaar voor alle abonnees van Haarlems Dagblad en kun je alleen lezen als je bent ingelogd op de website of in de nieuwsapp met je Haarlems Dagblad-account. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van all voordelen die de krant te bieden heeft.

  Met de gratis nieuwsapp van Haarlems Dagblad ben je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je als abonnee gebruikmaken van alle voordelen van de mobiele app? Log dan in met je Haarlems Dagblad-account. Zo kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt Premium-artikelen.

  Haarlems Dagblad wordt van maandag t/m vrijdag bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. De digitale krant staat vanaf 2.00 uur ’s ochtends online. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant bezorgd vóór 8.00 uur ’s ochtends.

  Ja, je kunt de bezorging van Haarlems Dagblad tijdelijk stopzetten als je op vakantie gaat of als om een andere reden langer van huis bent. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je thuiskomt.

  Naast het aanvragen van een onderbreking, kun je de krant ook laten bezorgen op je vakantieadres, of bij vrienden of familie thuis. Je kunt de digitale krant dan gewoon blijven lezen zoals je gewend bent, via haarlemsdagblad.nl of in de mobiele Haarlems Dagblad app. Zo blijf je op de hoogte, waar je ook bent.

  Geef je vakantie of afwezigheid eenvoudig door via je eigen account op haarlemsdagblad.nl. Houd hierbij rekening met een verwerkingstijd van drie dagen.

  Alle abonnementen van Haarlems Dagblad hebben een looptijd van één jaar. Je leest de krant dus een jaar lang met maximaal 1 korting op de winkelprijs, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

  Nadat je een Haarlems Dagblad-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je online een Haarlems Dagblad-account aanmaken. Via je online account kun je vervolgens al je abonnementszaken regelen en je gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je ook contact opnemen met de telefonische klantenservice van Haarlems Dagblad.

  Openingstijden klantenservice
  De klantenservice van Haarlems Dagblad is bereikbaar via:

  Telefoon: 088 – 824 1111
  WhatsApp: 088 – 824 1222

  Van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur's ochtends tot 17.00 uur's middags.
  Op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 11.00 uur ‘s ochtends.

  Je kunt je Haarlems Dagblad-abonnement opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

  Opzeggen per telefoon
  Je kunt de klantenservice van Haarlems Dagblad telefonisch bereiken op 088 – 824 1111. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand.

  0

  +


  tijdschriftaanbiedingen

  0

  +


  krantaanbiedingen

  0

  +


  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.