Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Beau Monde
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
4 nummers 20% €19,96
€16,-
9 nummers 22% €44,91
€35,-
17 nummers 30% €84,83
€59,-

Het magazine Beau Monde gaat over glamour en celebrities. Elke drie weken staat deze mooie glossy boordevol met het laatste nieuws over shoppen, beauty, uitgaan en gezondheid. Daarnaast bevat de glossy intieme interviews met de sterren en scherpzinnige fotoreportages op de hotspots van celebrities. Beau Monde geeft je een heerlijk kijkje in de wereld van de rich & famous. 

 

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
06 oktober 2014, Swalmen,


Beau Monde een tijdschrift vol glitter en glamour!
"Beau Monde is absoluut mijn favoriete tijdschrift! Zodra het nieuwe nummer in de winkel ligt koop ik 't meteen! Dit is het enige tijdschrift dat ik van voor tot achter helemaal lees omdat er leuke en goede tips in staan over mode, accessoires en make-up. Het is niet te veel make-up, niet te veel mode en niet te veel glamour. Als er kleding in staat dan is dit in verschillende prijscategorieën, dit geldt ook voor de make-up en accessoires! Helaas is dit bij andere tijdschriften anders. Daarom is Beau Monde mijn favoriete tijdschrift! "
16 december 2010, Sint Jacobiparochie,


Verrassend tijdschrift
"Ik had de Beau Monde nog nooit gelezen en was er aanvankelijk wat sceptisch over. Ik dacht dat het meer plaatjes kijken was dan dat het een nuttig tijdschrift was. Deze mening moet ik helemaal herzien na het lezen van de Beau Monde. Het is wel degelijk een kwalitatief goed tijdschrift met nuttige informatie. Het lezen waard dus!"
23 september 2010, 's Gravendeel,


"Een heerlijk blad waarmee ik van alle ins and outs op de hoogte blijf mbt bekende en minder bekende personen en tevens alle nieuwtjes mbt mode en cosmetica. Zeker nu deze zomer ons zoveel heerlijke avonden in de buitenlucht geeft, een heerlijk blad in mijn linkerhand en in mijn rechterhand een glas wijn, mijn zomer kan niet meer stuk."
Meer weergeven
07 september 2010, Hengelo,


"Het leest heerlijk weg. De interviews zijn leuk en interessant, en er staan veel beauty dingen in. Ik raad het blad zeker aan. Ik lees het regelmatig. Ik koop ze soms zelf, en mijn zus is abonnee, dus die geeft ze wel eens door aan mij. "
30 juli 2010, Dordrecht,


"Ik lees de Beau monde altijd met veel plezier. Even lekker wegdromen bij de glamour en glitter."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Beau Monde

Het magazine Beau Monde wordt gemaakt in samenwerking met Nederlandse sterren en stijliconen. Met een abonnement op Beau Monde zorg je ervoor dat je niks meer mist uit de wondere wereld van Nationale en Internationale sterren.