Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Landleven
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
3 nummers 33% €18,75
€12,50
6 nummers 33% €37,50
€25,-
11 nummers 38% €68,75
€42,50

Landleven is het praktische en inspirerende magazine voor buitenwonen en buitenleven. Landleven verschijnt 11 keer per jaar met elk nummer 164 pagina's vol:

  • Inspirerende buitenwoonreportages, dieren, natuur, er-op-uit artikelen
  • Tuintips en creatieve doe-het-zelf-artikelen
  • De lekkerste recepten

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
12 januari 2015, Putten,


Recensie Landleven
"Het tijdschrift Landleven is al heel wat jaren mijn lievelingstijdschrift. Vaak pak ik het blad wanneer de zon schijnt en dan nestel ik mij vervolgens in een hoek van de bank. Hoe meer licht er op het blad valt, hoe meer ik geniet van de prachtige lay-out. De eerste keer blader ik het blad vluchtig door en geniet van de mooie foto's. Daarna begin ik opnieuw in het tijdschrift en lees ik ook de bijbehorende artikelen aandachtig. Met het blad Landleven ben ik mij meer bewust van de seizoenen en de schoonheid van de schepping. Zelf wonen wij in een bosrijke omgeving maar in de Landleven wordt vaak aandacht besteed aan allerlei mooie gebieden in Nederland zodat hierdoor je blikveld weer eens wat wordt verruimd. Wanneer ik het blad heb gelezen, leg ik het vervolgens op de eettafel in de woonkamer. Hier liggen de laatste nummers van Landleven naast elkaar op een houten theeblad zodat ook de overige familieleden het nog eens ter hand nemen. Wanneer de nummers echt wat ouder zijn, geef ik ze vervolgens weer door aan familieleden die de prachtige afbeeldingen gebruiken voor het maken van mooie kaarten. Zo worden er nog meer mensen blij gemaakt met Landleven. Persoonlijk heb ik weinig aan te merken op het tijdschrift. Wat mij betreft zouden alleen de gele letters op de voorkant t.z.t. vervangen kunnen worden door een wat andere, zachtere kleur. Ik hoop nog vele jaren te mogen genieten van dit prachtige blad en kan het iedereen van harte aanraden."
01 september 2014, Rotterdam,


landleven
"Het is een gezellig blad voor iedereen met leuke tips en leuke onderwerpen! "
21 november 2012, Schaijk,


Geweldig mooi en leerzaam blad !
"Landleven is echt een geweldig blad! Er staan heel veel leuke ideeën in voor elk seizoen weer. Maar tevens van prachtige foto's voorzien. Ook leuke uitjes in alle jaargetijden en leerzame, interessante artikelen. Het is echt een aanrader voor ieder mens wat van de natuur, buiten zijn en stijl houdt. Je kan er lekker even mee weg kruipen op de bank, heerlijk even ontspannen !!! "
Meer weergeven
10 oktober 2012, Groningen,


Heerlijk genieten van het blad Landleven
"Wat een bijzonder blad Landleven. Het geeft je veel infomatie over allerlei onderwerpen. Je wordt blij, gelukkig en vrolijk als je er in leest. Heel, heel veel dank. "
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Landleven

Landleven is hét magazine voor buitenwonen en buitenleven en verschijnt 11 keer per jaar. Met een abonnement op Landleven leest u in elk nummer praktische informatie en onderwerpen zoals natuur en landschap, tuin en erf, dieren, boerderij en boerderijdieren, er-op-uit tips, creatieve doe-het-zelf artikelen en nog veel meer. Daarnaast leest u mooie interviews met echte natuurliefhebbers en kunt u inspiratie opdoen uit boeiende reportages. U vindt in elke editie ook lekkere recepten om zelf te maken. Neem nu een abonnement bij Bladen.nl en profiteer van goede kortingen. Landleven verschijnt 11 keer per jaar.