Lente in huis en tuin!

  Laat je inspireren door deze 5 tijdschriften

  Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het tijd is om ons huis en onze tuin op te fleuren! Of je nu op zoek bent naar nieuwe ideeën voor je interieur, inspiratie voor het inrichten van je tuin of tips voor het kweken van je eigen groenten, er is altijd een tijdschrift dat bij jou past. We hebben hieronder vijf inspirerende huis en tuin tijdschriften voor je op een rijtje gezet.

  Landleven

  Nu met 56% korting

  Landleven is een heerlijk tijdschrift om door te bladeren als je op zoek bent naar inspiratie voor je tuin, moestuin of buitenverblijf. In het voorjaarsnummer vind je volop ideeën voor het zaaien van groenten en kruiden, maar ook voor het inrichten van je tuin met mooie bloemen en planten.

  Bestel

  VT Wonen

  Nu met 72% korting

  VT Wonen biedt maandelijks wooninspiratie en woongeluk. Het blad is voor iedereen die gepassioneerd is over interieurontwerp en decoratie. Elke editie staat boordevol praktische tips en inspirerende ideeën om je huis helemaal naar jouw smaak in te richten.

  Bestel

  Eigen huis en interieur

  Nu met 74% korting

  Eigen huis en interieur is het toonaangevende designtijdschrift. Meer dan 100 pagina's met inspiratie voor iedereen die houdt van strakke lijnen, moderne meubels en bijzondere designobjecten. Extra leuk zijn de woonreportages waarin enthousiaste eigenaren en architecten hun huis laten zien.

  Bestel

  Tuinseizoen

  Nu met 57% korting

  Tuinseizoen is een tijdschrift dat zich helemaal richt op de tuin en het buitenleven. Het blad staat vol met tips en ideeën voor het onderhouden en inrichten van je tuin, en voor het kweken van groenten en fruit. Tuinseizoen is het complete magazine voor de tuinliefhebber.

  Bestel

  LandIdee

  Nu met 53% korting

  LandIdee is een tijdschrift vol met ideeën en tips voor iedereen die wil genieten van het binnen- en buitenleven. Het staat vol met praktische tips en inspirerende ideeën voor het inrichten van je huis en tuin, en voor het bereiden van lekkere gerechten met verse ingrediënten.

  Bestel

  Ontvang elke editie boordevol inspiratie en tips in je brievenbus met een abonnement. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, er is voor ieder wat wils: van interieur inspiratie tot tips voor het onderhouden van je tuin. Waar wacht je nog op? Laat je inspireren en geniet van het nieuwe seizoen met een huis en tuin tijdschrift! 

  Kortingsbol
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften