Geef je levensstijl een gezonde boost met een abonnement!

  Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van gezond leven? Probeer dan eens een abonnement op GezondNu. Zo lees elke maand hoe je jouw leven een gezonde boost kunt geven. Het blad staat vol betrouwbare gezondheidsinformatie en praktische tips voor een gezonder leven. 

  Ken jij de Paleo leefstijl al? Deze levenswijze is gebaseerd op de oermens. Door Paleo proof te eten wordt je gezonder, energieker, slanker en gelukkiger. Lees praktische tips en recepten, maar leer ook alles over de Paleo basics. Met de heerlijke weekmenu’s wordt het ook makkelijk om eens Paleo te proberen of om eens een nieuw gerecht te ontdekken. 

  Naast je fysieke fitheid is jouw mentale gezondheid ook belangrijk. Wil je leren hoe je je mentale en emotionele gezondheid kunt verbeteren? Probeer dan eens yoga. Yoga oefeningen maken je lijf en geest sterker. Wist je dat je onbeperkt Yogatv kunt bekijken bij het aanschaffen van een jaarabonnement op Yoga Magazine. 

  Wil jij altijd als eerste het nieuwste nummer lezen? Neem dan een abonnement op GezondNu, Paleo of Yoga magazine. Dat krijg je niet alleen korting op de winkelprijs maar het blad wordt gratis bij jouw thuisbezorgd.

  Ben je opzoek naar een ander magazine? Bekijk dan nu alle magazines in de categorie Health & FoodHuis en Tuin of Lifestyle en Fashion.

  Kortingsbol
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften