Ontdek jouw winkelprijsvoordeel!

  Wij Nederlanders houden van nieuws, en er zijn genoeg manieren om op de hoogte te blijven van wat er in de wereld gebeurt. Een nog steeds populaire optie is het kopen van een krant in de winkel. Maar wist je dat een krantenabonnement eigenlijk véél goedkoper is dan het kopen van een losse kranten in de winkel?

  Hoewel de kosten van een abonnement misschien hoger lijken dan de kosten van een losse krant, betaal je al 72% per krant minder als je een abonnement hebt.

  Wat kan jij besparen?

  In de winkel kost een losse AD al gauw €3,60. Bij een 3 jarig abonnement betaal je maar 0,94 cent per krant. Een voordeel van maar liefst 74%!

  Abonnementen zijn gemakkelijker en besparen tijd

  Een tweede voordeel van een krantenabonnement is dat het gemakkelijker is en tijd bespaart. Als je een abonnement hebt, hoef je niet meer naar de winkel te gaan om een krant te kopen. In plaats daarvan wordt de krant gratis bij je thuisbezorgd.

  Abonnementen bieden extra voordelen

  Naast de kostenbesparingen en het gemak van een krantenabonnement, bieden veel uitgevers extra voordelen aan abonnees. Zo kun je bijvoorbeeld exclusieve content krijgen die niet beschikbaar is voor losse verkoop, of zelfs kortingen op andere producten of diensten. Door een abonnement te nemen, krijg je dus meer waar voor je geld.

  Als je op de hoogte wilt blijven van het nieuws, is een krantenabonnement een voordelige en gemakkelijke optie. Hoewel de kosten op de korte termijn hoger kunnen lijken dan de kosten van losse kranten, betaal je uiteindelijk minder per krant en bespaar je tijd en gedoe. Bovendien bieden abonnementen extra voordelen en helpen ze de krantensector in stand te houden.

  Kortingsbol
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften