5x inspiratie voor je volgende vakantie in Europa

    Reistijdschriften zijn een geweldige manier om inspiratie op te doen voor je volgende vakantie. Ze bieden niet alleen informatie over het land, maar geven ook inzicht in de cultuur en geschiedenis en tips voor je reis. We hebben onze 5 favoriete Europese reismagazines voor jou op een rijtje gezet. Deze magazines zijn voor iedereen die zowel de bekende en onbekende plekken in Europa wilt ontdekken. Alle magazines staan boordevol inspiratie, mooie verhalen en leuke tips. Of je nou opzoek bent naar een relaxte zonvakantie, sportieve wandelvakantie of een bourgondische stedentrip, er is voor iedereen een passend blad. Ontdek onze Europese reistijdschriften en laat je verrassen door het mooie en veelzijdigheid Europa! 

    Bergen Magazine

    Nu met 50% korting

    Met Bergen Magazine geniet je van de meest avontuurlijke tochten en wandelingen in de Alpen, Pyreneeën en daarbuiten. Geniet van prachtige wandel- en skitochten en leer over de geologie en flora en fauna van de verschillende regio’s. Het magazine Bergen Magazine bied volop inspiratie en tips voor zowel de beginnende als de ervaren wandellaar. Het perfecte blad voor iedereen die op zoek is naar een actieve vakantie in de bergen!

    Lees verder

    De Smaak van Italie

    Nu met 54% korting

    De Smaak van Italië is het magazine over lifestyle, reizen en gastronomie in Italië. Het tijdschrift richt zich voornamelijk op de culinaire hoogtepunten. Laat je betoveren door de mooiste bestemmingen en de lekkerste gerechten. Lees over de lokale markten en restaurants en ontdek heerlijke Italiaanse recepten. Het lezen van De Smaak van Italië zorgt voor een beter begrip voor de cultuur en regio. Waan je met dit mooie reisblad in Italië en laat je inspireren voor je volgende reis richting het zonnige zuiden.

    Lees verder

    ESPANJE!

    Nu met 48% korting

    SPANJE! is voor alle Spanje-liefhebbers. Lees heerlijke reisverhalen uit verschillende regio's van Spanje. Van historische steden zoals Madrid en Barcelona tot rustige stranden van de Canarische eilanden. Het blad geeft een goed beeld van de rijkdom, cultuur en geschiedenis van het land. ESPANJE! Is perfect als inspiratiebron voor zowel je volgende stedentrip als voor een mooie rondreis buiten de gebaande paden van Spanje.

    Lees verder

    Griekenland Magazine

    Nu met -2% korting

    Griekenland Magazine is het complete blad voor de Griekenland-liefhebber. Droom weg bij de mooiste reisverhalen, fotoreportages en achtergrondartikelen uit Griekenland en Cyprus. In het magazine ontdek je originele recepten, leuke winacties en vindt je de beste reisaanbiedingen voor jouw volgende reis naar het veelzijdige Griekenland.

    Lees verder

    Noorderland

    Nu met 60% korting

    Noorderland zorgt ervoor dat je ons mooie eigen land niet vergeet. In dit tijdschrift vindt je de mooiste plekken van het noorden van Nederland. Ontdek alles over het goede (buiten)leven in Friesland, Drenthe en Groningen. Geniet van verrassende bezienswaardigheden, praktische tips, culturele hoogtepunten en interviews met bijzondere Noorderlingen. Een tijdschrift voor iedereen die lekker wilt ontspannen en genieten van en in het prachtige noorden van Nederland.

    Lees verder

    Al deze Europese reisbladen en meer vind je op Bladen.nl. Wist je dat het een stuk voordeliger is om een abonnement te nemen op jouw favoriete tijdschrift? Zo ben je niet alleen goedkoper uit maar ontvang je ook nog eens elke editie als eerste thuis op de mat. Ook bieden wij diverse cadeau abonnementen, een leuk en origineel cadeau voor elke reisliefhebber!

     

    Kortingsbol
    0
    +

    tijdschriftaanbiedingen

    0
    +

    krantaanbiedingen

    0
    +

    TV-gidsaanbiedingen


    Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

    Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
    Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

    *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften