Verras je moeder met een van deze populaire tijdschriften

  Op 14 mei is het Moederdag. Dé dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten en te verwennen met een mooi cadeau. Verras haar daarom met een van deze tijdschriften: één voor één populaire bladen die jouw moeder met veel plezier zal lezen.

  In Plus Magazine leest zij alles over geldzaken, rechten, praktische gezondheidstips en artikelen over mens en samenleving. Dit grootste maandblad voor actieve 50-plussers biedt elke maand ruim 200 pagina’s vol betrouwbare informatie over de onderwerpen die zij graag leest.

  Of is Libelle iets voor haar? Het grootste vrouwenblad van Nederland is elke week een feestje en geeft je moeder tips en inspiratie om het leven nóg leuker te maken. Daarnaast heeft Libelle speciale aandacht voor gezondheid, relaties, mode, interieur en psyche.

  Het tijdschrift Flair is er voor de jongere moeders. Met bijzondere interviews en aangrijpende verhalen leest je moeder elke week over alles dat haar bezighoudt en inspireert. Bijvoorbeeld over zelfontwikkeling, maatschappelijke onderwerpen, relaties en real life verhalen van bekende en onbekende vrouwen. Flair is eigenzinnig en zorgt elke week voor een lach en een traan. Net zoals het leven. 

  Verras haar met een abonnement op Plus Magazine, Libelle of Flair. Dan ontvangt zij de nieuwste edities als eerste thuis in de bus. 

  Ben je opzoek naar een ander tijdschrift? Bekijk dan nu alle magazines in de categorie Lifestyle en Fashion, Health en Food of Showbizz en Royalty

  Kortingsbol
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften