De leukste kinderbladen voor urenlang leesplezier!

  Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind en hen de juiste tools geven om te groeien en te leren. Een goed kindertijdschrift kan hierbij een geweldige hulp zijn! Niet alleen zijn ze vermakelijk en zorgen ze voor urenlang plezier, ze zijn ook educatief en helpen kinderen zich te ontwikkelen op verschillende gebieden. Hieronder hebben we drie van de leukste kindertijdschriften voor je op een rijtje gezet.

  Bobo

  Nu met 38% korting

  Dit tijdschrift is geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar oud. Bobo is een geweldige manier om kinderen te ondersteunen in hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Het tijdschrift bevat verhalen, puzzels, tekenopdrachten en andere activiteiten die de lees- en schrijfvaardigheden van kinderen verbeteren, hun creativiteit bevorderen en hun probleemoplossend vermogen vergroten. Bobo is ook een uitstekende manier voor ouders om te zien waar hun kind in geïnteresseerd is.

  Bestel

  Okki

  Nu met 39% korting

  Okki is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar oud. Dit tijdschrift bevat verhalen, strips, puzzels, teken- en knutselactiviteiten, wetenschappelijke feiten en andere leuke en leerzame inhoud voor kinderen. Het helpt kinderen om hun kennis en interesses te ontwikkelen en biedt een geweldige manier om kinderen te informeren en te onderwijzen. Okki is ontworpen om kinderen te inspireren en te vermaken en hen in contact te brengen met verschillende onderwerpen en interesses.

  Bestel

  National Geographic Junior

  Nu met 50% korting

  Dit educatieve tijdschrift is geschikt voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar oud. Het biedt een unieke mix van verhalen over dieren, natuur, cultuur, wetenschap en avontuur, die op een boeiende en toegankelijke manier zijn geschreven voor kinderen. National Geographic Junior inspireert kinderen om te leren, te ontdekken en zich te verwonderen over de wereld om hen heen. Het tijdschrift biedt ook leerzame en uitdagende activiteiten en puzzels, die kinderen kunnen doen om hun kennis en vaardigheden te verbeteren.

  Bestel

  Ben je opzoek naar een ander kindertijdschrift? Bekijk dan nu alle bladen in de categorie Kinderen.

  Kortingsbol
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften