Op de hoogte blijven van de actualiteit met deze kranten

  Hoe zorg je ervoor dat je elke ochtend precies weet wat er is gebeurd in de Tweede Kamer? Welk voetbalteam gewonnen heeft? Wat de situatie is in Afghanistan? Of wat de laatste updates zijn over het Corona virus?

  Weten wat er speelt

  Er gebeurt van alles in de wereld en soms is het lastig om te weten wat er speelt. Daarom hebben we hier de beste kranten op een rijtje gezet die elke ochtend op je deurmat kunnen vallen zodat je niks mist. Als je de keuze nog steeds lastig vindt, kan je natuurlijk ook 4 weken een krant lezen voor maar €4. Probeer nu!

  De Volkskrant

  Nu met 85% korting

  De Volkskrant publiceert naast het laatste nieuws ook nog elke dag V, met verhalen over kunst, media, eten, film, leven, mode, theater en televisie. Elke zaterdag brengen ze verdieping en opinie in Zaterdag, het katern Boeken en wetenschap en natuurlijk Volkskrant Magazine, vol inspiratie, persoonlijke verhalen, fotografie, columns en reportages.

  Bestel

  Het AD

  Nu met 85% korting

  Naast de landelijke krant heeft het AD ook 7 regionale titels en besteedt veel aandacht aan Sport in AD Sportwereld. In het weekend zijn er 2 extra katernen, namelijk Z met achtergronden bij het nieuws en Zo met tips en inspiratie. En natuurlijk het Magazine met elk weekend een spraakmakend interview en boeiende reportages.

  Bestel

  Trouw

  Nu met 96% korting

  Trouw biedt naast elke dag het nieuws en de Verdieping ook in het weekend twee magazines: Letter & Geest en Tijd met onderwerpen om over na te denken en vooral om lekker te lezen. Ze schenken daarom ook veel aandacht aan vormgeving en fotografie, zowel op papier als digitaal.

  Bestel

  Toch liever één van onze andere kranten lezen? Ga dan naar de krantenpagina

  Kortingsbol
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften