De mooiste reistijdschriften om bij weg te dromen

  Geniet jij ook zo van nieuwe bestemmingen ontdekken? Verschillende culturen, landschappen en mensen leren kennen? Laat je dan verrassen door onze reistijdschriften! Droom heerlijk weg bij prachtige fotoreportages van de mooiste plekken ter wereld en lees bijzondere verhalen over unieke bestemmingen en mensen. Speciaal voor alle reisliefhebbers hebben wij onze 4 favoriete reisbladen op een rijtje gezet. Ontdek en geniet van al het moois over de hele wereld. Laat je inspireren voor jouw volgende avontuur, want met deze bladen zijn reiskriebels gegarandeerd!

  Lonely Planet

  Nu met 54% korting

  Naast de bekende reisgidsen brengt Lonely Planet sinds 2016 het Lonely Planet Magazine uit. In Lonely Planet Magazine ontdek je de leukste plekken om te bezoeken en lees je inspirerende reisverhalen in combinatie met prachtig beeldmateriaal. Ook de praktische reistips ontbreken natuurlijk niet. Het tijdschrift is voor zowel de ervaren backpacker als voor de stedentrip liefhebber een bron van inspiratie!

  Lees verder

  Columbus Travel

  Nu met 37% korting

  Een favoriet tijdschrift voor de wereldreiziger en avonturier is Colombus Travel Magazine. Colombus Magazine deelt de mooiste reizen weg van de massa. Lees diepgaande verhalen, prachtige fotografie en uitgebreide reisinformatie van de mooiste onontdekte plekken ter wereld. Ook vindt je handige tips voor reisfotografie, apps en gadgets. Dit prachtige reismagazine staat boordevol inspiratie om jouw droomreis te plannen.

  Lees verder

  National Geographic

  Nu met 28% korting

  National Geographic toont je niet enkel op televisie de mooiste plekken. National Geographic Traveler neemt je mee naar reisbestemmingen met een eigen karakter. Lees bijzondere reisverhalen met focus op geschiedenis, cultuur, food en natuur en droom weg bij prachtige reisfotografie. National Geographic Traveler gaat off the beaten tracks om jou te inspireren.

  Lees verder

  Noorderland

  Nu met 60% korting

  Dat je het vliegtuig niet hoeft te pakken om de wereld te zien ontdek je met Noorderland. In dit tijdschrift vindt je de mooiste plekken van het noorden van Nederland. Ontdek alles over het goede (buiten)leven in Friesland, Drenthe en Groningen. Geniet van verrassende bezienswaardigheden, praktische tips, culturele hoogtepunten en interviews met bijzondere Noorderlingen. Een tijdschrift voor iedereen die lekker wilt ontspannen en genieten van en in het prachtige noorden.

  Lees verder

  Al deze reisbladen en meer vind je op Bladen.nl. Wist je dat het een stuk voordeliger is om een abonnement te nemen op jouw favoriete tijdschrift? Zo ben je niet alleen goedkoper uit maar ontvang je ook nog eens elke editie als eerste thuis op de mat. Ook bieden wij diverse cadeau abonnementen, een leuk en origineel cadeau voor elke reisliefhebber!

  Kortingsbol
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften