Geef je leven een gezonde boost:

    Haal het maximale uit jezelf met deze inspirerende tijdschriften

    Wil jij gezonder eten, meer bewegen of je mentale welzijn verbeteren? Ontdek dan deze inspirerende tijdschriften voor een gezonde levensstijl! Of je nu jong of oud bent, een beginnende of gevorderde sporter, man of vrouw, er is altijd wel een tijdschrift dat bij jou past. Van Men's Health tot Sante, elk tijdschrift biedt betrouwbare informatie, praktische tips en heerlijke recepten die jou helpen om gezond en gelukkig te leven. 

    GezondNu

    Nu met 40% korting

    richt zich op een gezonde levensstijl voor het hele gezin. Je vindt er interviews met experts, reportages over gezonde voeding en beweging, en praktische tips om gezond te blijven.

    Bestel

    Men's Health

    Nu met 40% korting

    is speciaal voor mannen en biedt praktische tips over voeding, workouts en mentale gezondheid. Het tijdschrift bevat inspirerende interviews met experts en sporters en de nieuwste trends op het gebied van gezondheid en fitness.ย 

    Bestel

    Women's Health

    Nu met 40% korting

    helpt vrouwen gezond en fit te blijven. Ontdek praktische tips over voeding, workouts, relaties en mentale gezondheid. Blijf op de hoogte van de nieuwste gezondheidstrends en laat je inspireren.

    Bestel

    Santรฉ

    Nu met 30% korting

    staat vol inspirerende artikelen over mindfulness, ontspanning, positiviteit en praktische tips over voeding en beweging. Lees interviews met experts en inspirerende verhalen van lezers.

    Bestel

    Happy in Shape

    Nu met 25% korting

    heeft een sterke focus op fitness, voeding en een gezonde levensstijl. Het tijdschrift bevat veel praktische tips en advies over hoe je jouw mentale en fysieke gezondheid kunt verbeteren.

    Bestel

    Investeer in je eigen gezondheid en welzijn met een abonnement op een food & health tijdschrift. Zo krijg je regelmatig nieuwe inzichten en inspiratie om gezond te blijven en het maximale uit jezelf te halen!

    Kortingsbol
    0
    +

    tijdschriftaanbiedingen

    0
    +

    krantaanbiedingen

    0
    +

    TV-gidsaanbiedingen


    Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

    Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
    Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

    *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften