3x fietsbladen met de allermooiste routes voor de echte fietsliefhebber!

  De fiets wordt in Nederland steeds populairder, of het nu de wielrenfiets, mountainbike of E-bike is, wij Nederlanders trekken er massaal op uit met de fiets! Nederland staat natuurlijk al bekend als het fietsland vanwege het platte landschap en de goede fietspaden. Het is dan ook niet gek dat de fietsvakantie steeds populairder is en dat de meer ervaren en avontuurlijke fietser ook door Europa trekt om de mooiste routes af te leggen.

  Maar hoe stel je de ideale fietsroute samen? Waar vind je de mooiste off-road paden? Waar is het mooiste uitzicht? En wat zijn de fijnste plekken om met de familie te fietsen? Een fietsvakantie, zowel in Nederland als in het buitenland, heeft voorbereiding en kennis nodig. Daarom helpt Bladen.nl je vast een stuk op weg door de beste fietstijdschriften voor je op een rijtje te zetten, met de mooiste routes en de beste tips voor de ideale fietsvakantie!

  FietsActief

  Nu met 36% korting

  FietsActief is bij uitstek het beste magazine om de meest geweldige fietsroutes uit te stippelen voor je tocht. Met mooie fietstochten in heel Nederland, Duitsland en België maar ook de beste tips, fietshack’s, proefritten en ander nieuws is dit het ideale tijdschrift voor je fietsvakantie.

  Bestel

  Fiets

  Nu met 37% korting

  Fiets kan niet ontbreken bij de meer avontuurlijke fietsvakantie. Naast het feit dat de interviews en achtergronden in het magazine heerlijk weglezen na een lange dag fietsen, staat het ook bomvol met artikelen over techniek, training, voeding en materiaal. Dit magazine focust zich op de fanatieke fietser en stippelt de beste routes voor de echte fanatiekelingen uit.

  Bestel

  Wieler Revue

  Nu met 25% korting

  Als echte wielrenner en liefhebber van de wielrensport kan je bijna niet zonder de Wieler Revue. Dit tijdschrift staat vol met tips en tricks voor de wielrenner van ieder niveau, zo tonen zij ook de mooiste wielrenpaden voor de beginner maar ook de zwaarte beklimmingen voor de fanatieke sporter. Na een lange tocht lees je in de Wieler Revue ook de ins en outs van de wielersport en vind je allerhande interviews en achtergronden.

  Bestel

  Ben je opzoek naar een ander magazine? Bekijk dan nu alle magazines in de categorie Health & Food, Sport of Hobby en Vrije tijd.

  Kortingsbol
  0
  +

  tijdschriftaanbiedingen

  0
  +

  krantaanbiedingen

  0
  +

  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.

  *De korting is geldig op alle deelnemende tijdschriften