Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Duiken
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
12 nummers 45% €71,88
€39,50

Met een abonnement op het internationaal maandelijkse magazine voor de onderwaterwereld profiteert u van:

  • Artikelen over lezerservaringen, 
  • Duikreisverhalen in binnen- en buitenland
  • Productinformatie, prijsvragen, medisch vraag en antwoord, columns en tips

 

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
16 augustus 2016, Amersfoort,


Rust
"Laat ik beginnen met het uiten van mijn waardering voor het blad 'Duiken'. Elke maand lees ik het blad met veel plezier, de artikelen zijn gevarieerd en de foto's zijn altijd prachtig. Telkens verbaas ik me weer over de fotografie.. Ik ben begonnen met fotograferen toen ik een jaar of dertien was (ik ben nu 28) en ben hier een hele tijd bezeten van geweest, maar op een gegeven moment had ik het te druk met mijn studie en mijn sociale leven en schoot het fotograferen er helaas behoorlijk bij in. Inmiddels heb ik een vaste baan en onderkomen, maar heb ik het fotograferen nooit meer opgepakt. Ongeveer drie jaar geleden ben ik begonnen met duiken en sinds de eerste adem onder water was ik verslaafd. Duiken is als meditatie voor me, het brengt me zoveel rust, ontspanning en schoonheid. Je leeft in het moment, het enige dat je hoort is je eigen ademhaling en het lijkt alsof de tijd stil staat. Je wordt onderdeel van een hele andere, verborgen, wereld. In het begin was ik zo overweldigd door het duiken zelf, dat toen de gedachte aan foto's onder water maken nog helemaal niet in me opkwam. Ik heb de duikcursus met mijn vader gevolgd en wij duiken regelmatig samen in Nederland en in het buitenland zijn we altijd buddy's. Mijn vader heeft ook een voorliefde voor fotografie en doet dit ook al sinds zijn jongere jaren. Toen ik op een gegeven moment lid werd van het blad 'Duiken', zag ik de mooiste foto's voorbijkomen en tegelijkertijd begon mijn vader ook met onderwaterfotografie. En ik kan met veel genoegen zeggen dat deze twee dingen genoeg waren om me weer een zetje in de juiste richting te duwen en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Om zo'n surreëel en prachtig moment te kunnen vastleggen en als herinnering hebben is meer dan goud waard. Dus ja, ik zou dit blad zeker aanraden! Zeker aan beginnende, ontdekkende duikers. Wat er eventueel beter zou kunnen vind ik lastig te zeggen. Persoonlijk zou ik het misschien interessant vinden als ze (vanuit journalistiek oogpunt gezien) meerdere soorten artikelen maakten met andere of onverwachte invalshoeken. Ik ben alleen bang dat ik de enige ben die graag psychologie, politiek, kunst, literatuur en human interest verhalen gecombineerd met duiken zou willen zien en dat andere mensen hier helemaal niet op zitten te wachten. Dan kopen ze liever de Marie-Claire of de Psychologie of iets dergelijks. Maar persoonlijk denk ik dat het zeker iets zou kunnen toevoegen aan het blad. Met vriendelijke groet, Sophie Twigt "
05 augustus 2010, Rotterdam,


"Duiken heeft mooie foto's, leuke onderwerpen en is gedrukt op mooi stevig papier. Een aanrader."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Duiken

Duiken is hét magazine voor de onderwaterwereld. Met een abonnement op het blad Duiken leest u als duikliefhebber iedere maand artikelen over de meest adembenemende duikbestemmingen, fotograferen onder water, archeologie, wrakduiken en veel meer. Uiteraard houdt dit duiktijdschrift u op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de duikwereld. Wilt u ook alles weten op het gebied van duiken? Neem dan nu een abonnement op het tijdschrift Duiken of geef een abonnement cadeau aan uw vriend of vriendin.