Gratis
  bezorgd

  FD. Het Financieele Dagblad proefabonnement
  Stars

  FD. Financieele Dagblad


  FD. Het Financieele Dagblad 

  • Dé krant voor ondernemend Nederland
  • U leest over dagelijkse actualiteit
  • Zaken als beleggen, ondernemen en carrière

   

  FD. Het Financieele Dagblad 

  • Dé krant voor ondernemend Nederland
  • U leest over dagelijkse actualiteit
  • Zaken als beleggen, ondernemen en carrière

   

  Smiley

  Helaas zijn er op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  Lees je graag over Populair? Kijk dan eens naar de andere tijdschriften binnen deze categorie.

  Procent

  Klantreviews (18)

  Reviews (18)


  Stars

  Dhr. D Nadels, Blokker

  FD is een must voor de financiele wereld.

  Stars

  Dhr. C Boer, Maasland

  Kwaliteitskrant.

  Stars

  Mevr. H. Shah, Amsterdam

  1. Dit tijdschrift is gelijkwaardig aan newtimes en heeft veel actualiteiten voor zijn lezer in petto zoals wetenschappen en medische onderwerpen 2. Uitgebreide informatie over telvisie progamma's. 3. dit tijdschrift brengt het nieuws met commentaar

  Stars

  Dhr. J Vriesing, Haarlem

  Echt een aanrader, ben al jaren trouw lezer van deze krant en inhoudelijk is de krant de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Helemaal top!

  Stars

  Dhr. HHJ Laarman, Nijmegen

  Uitstekende krant, eigenlijk het enige onafhankelijke dagblad in Nederland! Geeft alleen de informatie, die relevant is, althans dat vind ik! Ik ben geen liefhebber van allerlei magazines, losse bijlages en op zaterdag graag ook een krant en géén magazine, dus gewoon 6 x per week een krant, de "dikte" doet er niet toe.

  Stars

  Dhr. D Ramdhan, Gouda

  Goed blad, zeer relevante inhoud, beste in Nederland op finnacieel gebied.

  Stars

  Dhr. J H Tournier, Rotterdam

  Geen gezeur alleen maar relevante informatie !! Mag ik graag lezen.

  Stars

  Dhr. A.c.b. Wiezer, Hellouw

  Goed en accuraat geinformeerd Elke dag up to date (finacieel) nieuws

  Stars

  Dhr. RHM Bodelwitz, Hoensbroek

  Echt een prima krant met goede achtergrond verhalen.... Ik betreur de hoge prijs per jaar.

  Stars

  Dhr. Wilfried Roelen, Grubbenvorst

  Fijne krant met zeer uitgebreid financieel nieuws maar ook aandacht voor overige zaken.

  Stars

  Dhr. L van Schouwen, Alkmaar

  Een zeer informatief en onafhankelijk dagblad met interessante artikelen over de financiële wereld.

  Stars

  Dhr. EJ POELMANN, Huizen

  Het FD heeft de reputatie bestemd te zijn voor beurshandelaren en CEO's van bedrijven, maar daarnaast behandelt de krant het dagelijkse manier op een makkelijk verteerbare wijze en geeft het FD handzame adviezen voor iedereen - directeur en particulier. Zeer aanbevolen. Slechts de prijs van een abonnement verhindert mij het FD het hele jaar aan huis te laten bezorgen.

  Stars

  Mevr. R Barkhuis, Alkmaar

  Het financieel dagblad houdt je op de hoogte van leuke en minder leuke dingen. Het enige wat jammer is, is dat het blad duur is. Dus moet ik het met zo nu en dan een proefabonnement doen.

  Stars

  Dhr. j. pleijsant, zwolle

  Met veel belangstelling heb ik het FD. een aantal weken tegen een zeer gereduceerd tarief kunnen lezen. Door mijn vroegere werkkring (accountantswereld) kon ik nu het hedendaagse financiele nieuws op de voet volgen. Vooral de zaterdagbijlage had mijn bijzondere belangstelling. Misschien is er weer eens een goede aanbieding?

  Stars

  Dhr. G Alvers, Etten-Leur

  Het FD is een prettig en informatief blad als je op de hoogte wilt blijven van wat er afspeelt in de financiele wereld. Als oud bank medewerker is het voor mij puur om op de hoogt te blijven en uit dien hoofde te duur. Een seniorenabonnement net zoals een studentenabonnement zou een oplossing kunnen zijn!

  Stars

  Dhr. H.H Wegh, Bemmel

  Het is voor mij geen criterium of iets leuk is, wel of ik er iets aan heb en dat had ik. Maar ik kom tijd tekort om dagelijks drie kranten te lezen. Daarom is het Fin. dagblad afgevallen. Leuk kunt u beter aan de generatie Nix vragen.

  Stars

  Mevr. A.P. Pries, Leiden

  Het FD richt zich uiteraard op lezers met belangstelling voor de financiele wereld. Dat wil niet zeggen dat ander nieuws wordt genegeerd. Maar het moet wel boven het regionale nieuws uitstijgen. De Nederlandse politiek wordt gevolgd, maar men gaat niet in op elke toevallige uitspraak van een politicus. Er wordt regelmatig aandacht besteed aan de juridische aspecten van allerlei maatregelen. Het prettige aan de krant is dat men ook aandacht heeft voor het buitenland, zonder in te gaan op hypes of modieuze onderwerpen. Als het Rusland betreft, gaat de krant helaas mee met de "mainstream media" , zonder gedegen eigen onderzoek te doen naar feiten en omstandigheden. Dat vind ik een min-punt. Er staan ook niet al te veel bonte foto's in, het beeld is rustig. Kortom, een serieuze krant, naar mijn smaak beter dan de zogenaamde kwaliteitskranten. Het woord 'leuk' is hier niet van toepassing.

  Stars

  Mevr. S Molle, Den Dungen

  Abonnement genomen ivm gewenste aanvulling op nieuws uit NRC. Weinig aanvulling, veel herhaling van oud nieuws dat tegenwoordig online naar je toekomt. Weinig verdieping en verhouding financieel/bedrijfsleven uit balans (te weinig bedrijfsleven).

   Toon meer reviews

  Veelgestelde vragen

  Wanneer komt het volgende tijdschrift FD. Financieele Dagblad uit?

  Arrow
  Helaas zijn er op dit moment geen FD. Financieele Dagblad abonnementen beschikbaar. Lees je graag over Populair? Kijk dan eens naar de andere tijdschriften binnen deze categorie

  Helaas zijn er op dit moment geen FD. Financieele Dagblad cadeau abonnementen beschikbaar. Lees je graag over Populair? Kijk dan eens naar de andere tijdschriften binnen deze categorie

  Binnen 14 dagen kan je je abonnement bij Bladen.nl opzeggen via service@bladen.nl.

  Bij een lopend abonnement is dat alleen mogelijk via de uitgeverij. De gegevens van de uitgeverij zijn eenvoudig te vinden via onze uitgeverij contact overzicht.

  Helaas zijn er op dit moment geen FD. Financieele Dagblad abonnementen beschikbaar. Lees je graag over Populair? Kijk dan eens naar de andere tijdschriften binnen deze categorie.

  Binnen 14 dagen kan je je abonnement bij Bladen.nl opzeggen via service@bladen.nl.

  Bij een lopend abonnement is dat alleen mogelijk via de uitgeverij. De gegevens van de uitgeverij zijn eenvoudig te vinden via onze uitgeverij contact overzicht.

  Helaas zijn er op dit moment geen FD. Financieele Dagblad cadeau abonnementen beschikbaar. Lees je graag over Populair? Kijk dan eens naar de andere tijdschriften binnen deze categorie

  Het is helaas niet mogelijk om een kortingscode in te leveren voor FD. Financieele Dagblad.

  Bekijk ons aanbod tijdschriften waarop u de kortingscode wel kunt inwisselen. Nadat je een aanbod hebt gekozen kun je deze invullen bij het bestelformulier.

  Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan verder bij onze klantenservice pagina.

  Procent

  Anderen bekeken ook

  Anderen bekeken ook

  Kortingsbol

  0

  +


  tijdschriftaanbiedingen

  0

  +


  krantaanbiedingen

  0

  +


  TV-gidsaanbiedingen


  Ideal Thuiswinkel Algemene voorwaarden   -    Privacy Statement   -    Herroepingsrecht

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.