Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
NoordHollands Dagblad
Kies uw abonnement:

Het NoordHollands Dagblad brengt haar abonnees zes dagen in de week het nieuws uit de regio

  • Het binnen- en buitenlands nieuws wordt ook uitvoerig besproken
  • Met het NoordHollands Dagblad bent u altijd op de hoogte van wat er speelt in de regio, het land en de rest van de wereld
  • De krant biedt ook regelmatig speciale bijlagen en specials aan

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
18 oktober 2017, Beverwijk,


"Fijne krant om te lezen "
18 oktober 2017, Sint Pancras,


Streeknieuws
"Ik lees het Noordhollands Dagblad graag wegens de combinatie van wereldnieuws en regionieuws."
17 oktober 2017, Purmerend,


prima krant, gaan alleen slecht met klachten om!
"De digitale krant is in Nederland prima te lezen. heb je in het buitenland een wat slechtere verbinding, dan komt de krant met zeer veel moeite binnen omdat er 24 voorgaande kranten worden meegezonden. klagen hierover helpt niet. zo doen we dat we dat Mw.! einde discussie. dat je helemaal geen interesse hebt in 24 oude kranten doet niet ter zake, moet je maar zorgen voor een betere internet verbinding! als je nog eens via een mail klaagt: GEEN ENKELE REACTIE! "
Meer weergeven
17 oktober 2017, ‘t Veld,


Noord Hollands dagblad
"Gevarieerd met oog op regionaal nieuws!"
17 oktober 2017, Venhuizen,


links
"Het is een blad met een sterk linkse signatuur, met stukjes en opinie' s geschreven door linkse geitenwollensokken journalisten, vaak, vol- en met taal- en spelfouten. Wij lezen de krant slechts voor de overlijdensberichten. Ik zou het blad niet aanraden. Wat zou beter kunnen?, tja wat denkt u er van om de hele redactie naar huis te sturen en er een schoolkrant van te maken. Dat zou een stuk leuker worden. Groet D. Dalmulder"
17 oktober 2017, ‘t Veld,


Noord Hollands dagblad
"Gevarieerd met oog op regionaal nieuws!"
16 oktober 2017, Alkmaar,


Fit de dag starten
"Iedere ochtend stipt 4.30 uur de krant in de bus, wat een topper van een bezorger, elke dag op de hoogte van het wel en wee in onze stad Alkmaar, politiek, sport, op handen zijnde bouwprojecten, kortom elke dag een feest voor de werkzaamheden."
16 oktober 2017, Bovenkarspel,


Kwaliteit NHD
"Actueel en onderhoudend."
16 september 2016, Alkmaar,


Prettig lezen....
"Het Noord-Hollands Dagblad, editie Alkmaar lees ik met veel plezier. Met namen het regionieuws, boeit mij altijd, je moet toch van het nieuws in je directe omgeving op de hoogte blijven, vind ik. Waar ik, overigens telkens speciaal heel erg van geniet en wat mij altijd boeit, zijn de columns van Rob Bakker. In de rubriek 'Onderweg met Rob Bakker', weet hij zijn interviews prachtig op schrift weer te geven; hij boeit mij steeds weer! Ik wil hem daarvoor graag mijn compliment geven! Met vriendelijke groet, M.G.E. Gerritsen"
15 augustus 2016, Grootebroek,


Prima krant
"Regionaal nieuws is voor mij de grootste reden voor deze krant te kiezen. Maar ook landelijk nieuws wordt natuurlijk niet vergeten. Toch neem ik dat voornamelijk tot mij via internet en tv journaals. Voor het regio nieuws liefst het NoordHollands Dagblad, maar geen abonnement. Want dat geld kan ik beter anders gebruiken. Dus soms krijg ik hem van mijn ouders of van buren of gratis aangeboden bij de supermarkt. Dan is het extra genieten!"
27 juli 2016, Wieringerwerf,


Algeheel
"Vindt het Noord-Hollands Dagblad goede informatie geven over wat er in de regio gebeurt. Ook het binnenlandse en buitenlandse nieuws wordt goed verwoord. Een fijn krant om te lezen. "
06 juni 2016, Hoogkarspel,


Breed verslaggever
"Noord Hollands Dagblad geeft breed verslag,zowel regionaal als landelijk. Interessante artikele,duidelijke weergave van gebeurtenissen,zonder overdrijving. Duidelijk lettertype."
20 januari 2014, Amsterdam,


Echt geweldig!
"Het Noordhollands Dagblad is een uitstekende krant waar ik graag in lees. Hij werd eerst alleen door mij en mijn man gelezen maar nu lezen mijn kinderen het ook!"
28 november 2013, Haarlem,


goed
"Een prima krant met veel regionaal nieuws. Toch ontbreekt het niet aan binnen- en buitenlands nieuws. Een zeer goede regionale krant dus."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over NoordHollands Dagblad

Actueel regionaal nieuws uit Noord-Holland op de deurmat? Neem dan een abonnement op het NoordHollands Dagblad. Het dagblad verschijnt in 8 regionale edities: Alkmaarsche Courant, Schager Courant, Enkhuizer Courant, Helderse Courant, Dagblad Waterland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Zaanstreek en Dagblad Kennemerland.

Elke editie heeft een katern met nieuws uit eigen regio. NoordHollands Dagblad is een zeer complete regionale krant met veel aandacht voor regionale sport, cultuur en media. Ook levert het dagblad interessante bijlagen zoals ZONDAGS. Deze bijlage verschijnt elke zaterdag met onderwerpen als lifestyle, mode, reizen en consumentenzaken. Op maandag ontvangt u bij de krant de bijlage SPORT erbij.