Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
Runner's World
Kies uw abonnement:

's Werelds meest gelezen loopblad

  • Runner's World is een magazine voor de hardloper
  • Schrijft iedere maand over training, voeding, blessures en de nieuwste producten
  • Verder besteedt het magazine veel aandacht aan interviews, uitslagen, komende wedstrijden en nog veel meer

Lees meer
Recensies
Gemiddelde score:
05 september 2016, Enschede,


Variatie voor iedereen
"Al vele jaren ben ik een trouwe Runner's World fan, wat velen in mijn familie en vriendenkring ook weten. Zo heb ik meermaals een abonnement voor mijn verjaardag gekregen, zo ook deze via bladen.nl. Wederom heeft de Runner's World mij niet teleurgesteld met veel variërende artikelen voor elk type loper. Er zijn rubrieken over atleten, techniek, voeding, gadgets en nog veel meer! Ook wordt er elke keer weer iets anders behandeld waardoor het niet gaat vervelen. De Stabiliteitsoefeningen maak ik altijd graag gebruik van, ze bieden heel veel verschillende oefeningen aan die je kunt doen. Hierom zou ik het zeker aanbevelen voor de praktische loper die graag meer informatie wilt over alles wat met lopen te maken heeft. Maar ook voor de niet-loper die wel geïnteresseerd is in het lopen is dit tijdschrift zeker aan te bevelen. Iets wat ik nog wel leuk zou vinden is een keer een diepgaand interview met trainers, het brein achter de successen van wereldatleten."
30 augustus 2016, Zeist,


Blijf op goed op de hoogte
"Met Runner's World blijf je goed op de hoogte van vrijwel alles op hardloopgebied. Elke maand krijg je weer nieuwe input en handige tips om jezelf verder te ontwikkelen. Een must voor de liefhebber van de loopsport. Alhoewel het blad zich voornamelijk richt op de 'roadrunners' is er de laatste tijd meer aandacht voor trailrunning. "
16 augustus 2016, Bunschoten,


fantastisch blad
"Mijn vrouw en ik zijn allebei fanatieke hardlopers. Wij zij daarom voor het eerst een jaarabonnement van het blad "Runnersworld" aan gegaan, gewoonweg omdat we dit een fantastische blad vinden waar super veel informatie in te vinden is over onze sport. Wij namen het blad ook al regelmatig mee uit de supermarkt, vandaar de beslissing om ons te abonneren. Hou je van hardlopen? dan is dit blad zeker een aanrader! Groet, Wim"
Meer weergeven
16 augustus 2016, MIJDRECHT,


Leuk blad!
"Ik ben heel blij met het blad. Ik ren zelf drie keer in de week en haal er heel veel tips uit over oefeningen, trainingen, en voeding. Ook vind ik de interviews leuk om te lezen. "
16 augustus 2016, Leeuwarden,


Mooi blad
"Een prachtig blad, met mooie foto reportages. Alles over de loopsportgeschiedenis en looptechnieken, kortom een must voor zowel de recreatieve als wedstrijdloper. Toppie! "
16 augustus 2016, zwolle,


Runner's World
"Heerlijk blad. Interessante artikelen. Lekkere recepten. Mooi fotowerk. Alles voor de lopers!! "
16 augustus 2016, Breedenbroek,


Onmisbaar voor de hardloper
"Runners world is een kwaliteitsblad met veel goede tips en interessante dingen die een hardloper helpen om je te verbeteren en hoe je blessures kunt verkomen verder is het een blad van kwaliteits papier en prachtige foto's ik vind het zeer zeker een aanrader voor ieder die ook het hardloopvirus heeft, ik heb zelf een abonnement om eerst eens te kijken of ik het wat vind maar voor mij is het wel zeker dat dit abonnement word gewoon weer verlengd ik wil niet zonder daar is het blad te mooi voor. "
16 augustus 2016, Leiden,


Beginner versus marathonloper
"Even is de informatie leuk, maar ik vind dat de informatie vooral gericht is op de gevorderde loper en minder op beginners en net geen beginner meer. Ik vind dit wel terecht, vandaar dat ik mijn abonnement heb opgezegd."
15 augustus 2016, Delft,


Aanrader
"Kado gegeven aan mijn man maar ben zelf ook erg enthousiast geworden en pas de tips toe aan mijn lopen! "
15 augustus 2016, ALMERE,


Heel informatief
"Goed blad met heel veel informatie. Na het blad echter een tijdje gelezen te hebben vond ik het wel genoeg. Onderwerpen kwamen namelijk regelmatig weer terug. Als je veel loopt echter, zeker voor een kortere periode, een aanrader!"
15 augustus 2016, Doetinchem,


Motivatie
"Uit de verslagen en verhalen in Runner's World haal ik de motivatie om vooral te blijven hardlopen en zoek ik de tips om mezelf te verbeteren. Zolang ik zelf nog niet gevraagd wordt om een interview te geven zijn er nog voldoende verbeterpunten. Dit geeft me elke keer weer de drive om door te gaan."
12 augustus 2016, AMSTERDAM,


Top!
"Zeer goed abonnement en blad. Leuke inhoud en sluit goed aan op de wensen van een hardloper. Plus: Diverse content Min: Relatief veel advertenties. (begrijpelijk)"
12 augustus 2016, Veghel,


Heerlijk blad!
"Ik vind runner's world een heerlijk blad om te lezen, omdat er altijd leuke verhalen instaan die zowel inspiratie bieden (dat wil ik ook) en mooie momenten beschrijven van collega hardlopers. Ik ben recreant en geen professional, maar dit blad stimuleert mij om door te gaan met hardlopen, en met de tips leer ik steeds beter en efficienter te lopen. Ook als ik eens geen zin heb om te gaan, dan wordt ik door dit blad weer zo enthousiast dat ik direct mijn loopschoenen aan trek. "
12 augustus 2016, nijmegen,


Runner's world
"Een heerlijk leesbaar blad voor beginner en gevorderden. Wedstrijd of rondje door de wijk, tips voor je aanpak, lekker eten, het komt allemaal aan bod. "
02 februari 2015, Hoevelaken,


lievelingsblad
"mijn lievelingsblad is runnersworld: mooie foto'sm fijne verhalen en goede tips voor als ik niet lui met een blad op de bank wil zitten!"
06 augustus 2012, Arnhem,


Maandelijkse Hardloopagenda favoriet
"Alles op het gebied van hardlopen kun je in dit blad vinden. Van voeding tot blessures. Maar het allerfijnst vind ik toch de maandelijkse hardloopagenda die door het hele land loopt. Vaak kun je deze wedstrijden voor prestatielopers dan combineren met andere activiteiten. Jammer dat de aankondigingen halverwege de maand afgestopt worden, dan moet je voor het vervolg weer wachten op het volgende nummer. Ik had graag gezien dat de wedstrijden voor de hele maand erin staan en soms staan er foutjes in over de afstanden. Belangrijk blijft altijd de aangegeven website te raadplegen voor de juiste starttijden, afstanden en inschrijfgelden."
05 augustus 2010, Evergem (Belgie),


"Alles omtrent lopen in al zijn vormen."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.
Over Runner's World

Runner’s World is het enige echte lifestyle- en vakblad voor hardlopers in Nederland en België. Met een abonnement op het tijdschrift unner’s World wordt u vooruit geholpen met alle mogelijke informatie over kleding, marathons, blessures, voeding, training en meer. De artikelen en reportages zorgen voor plezier en prestatie, daarom is Runner’s World het meest gelezen sporttijdschrift van Nederland en België.

Inmiddels is Runner’s World meer dan een maandblad: het is ook een gemeenschap van sporters met een gedeelde passie. Runner’s World wordt gelezen door vrouwen en mannen voor wie hardlopen een grote rol speelt in het leven. De lezers zijn actief, leven gezond en zijn doelbewust. Een groot deel van de lezers van Runner’s World is tussen de 30 en 50 jaar. Leest u graag over hardlopen? Neem dan nu een abonnement op Runner’s World en profiteer als abonnee van exclusieve kortingen op producten uit de webshop.