Het grootste aanbod van Nederland in kranten en tijdschriften
de Kanttekening
Kies uw abonnement:
Looptijd Korting Prijs
3 nummers + wekelijks digitaal 76% €25,00
€6,-
Maak kans op GRATIS 3 nummers
de Kanttekening + toegang tot
Home Academy (t.w.v. 79 Euro)

DE KANTTEKENING

Altijd al benieuwd geweest naar de andere kant van het verhaal? Wilt u ook weten wat bi-culturele Nederlanders denken over sociaal maatschappelijke en politieke issues?

De Kanttekening is een crossmedia-platform (zaterdagkrant, maand magazine, digitale krant) met verdieping en opinie over samenleving, zingeving, wereldissues en kunst & cultuur, in het bijzonder bi-culturaliteit, participatie, integratie, islam in Nederland, mensenrechten en vrijheid.

Lees de andere k(r)ant, de Kanttekening

 

Recensies
Gemiddelde score:
17 januari 2018, Enschede,


Goed voor Wederzijdse Respect!
"Ik vind het een goed blad met maat, waar de verschillen in de samenleving betoond worden. Hierdoor zie je ook dat er mensen op het gewenste maatschappelijke nivo zijn! Niet alleen de negatieve berichtgeving over nieuwe Nederlanders. Doorgaan en vooral de verschillende groepen en zijn toevoegingen voor de samenleving wat meer betonen a.u.b.. Ook andere dan de Turkse..!"
17 januari 2018, Haarlem,


Taal leren
"Ik vind dit een goede krant om Nederlands te leren. Het is gezellig en informatief."
17 januari 2018, Arnhem,


Het 'Andere' geluid
"Ik lees de Kanttekening graag. Het is een blad met goed opgebouwde stukken en heeft ook veel goede columnisten zoals Han Entzinger, Leo Lucassen, Trudy Coenen en Natasha van Weezel. De thema's spreekt mij goed aan. Het is echter de andere kant van het verhaal die je zelden leest in andere bladen. "
Meer weergeven
17 januari 2018, Amsterdam ,


Train uw brain
"Train uw brain door zaken vanaf de andere kant te bekijken en wordt niet hersenlui. Hiervoor is deze krant een niet te missen kans. Natuurlijk zijn er verbeterpunten. De redactie staat hier open voor."
17 januari 2018, Rotterdam ,


Goede ontwerps
"Ik ben lid van kanttekening. Ik ben blij omdat er hele andere Nederlandse onderwerpen door de krant worden geschreven. Ik ben nieuwsgierig om die krant te volgen. Ik vind de kanttekening een groot succes. "
05 januari 2018, Rotterdam,


Sinds de krant Zaman Vandaag zijn naam heeft veranderd in De Kanttekening, heb ik een abonnement genomen. Om eens de andere kant te horen.
""Sinds de krant Zaman Vandaag zijn naam heeft veranderd in De Kanttekening, heb ik een abonnement genomen. Om eens de andere kant te horen. Voor degenen die de krant niet kennen: De Kanttekening is een Turks-Nederlandse krant over integratie, de Islam, nieuwe Nederlanders en racisme. Hier drie redenen waarom jij dat ook moet proberen: Lees verhalen vanuit een andere optiek dan reguliere kranten, De Kanttekening heeft een gekleurde redactie en heeft een breed palet aan bronnen. "
11 september 2017, Nijmegen,


Goed inhoud, aanrader voor mensen die breder inzicht wil hebben
"Ik raad deze blad aan voor iedereen omdat: 1) Het een andere kijk geeft aan de hedendaagse ontwikkelingen. De huidige media is jammer genoeg geeft soms een kant van het verhaal, de kant van de 'witte' realiteit. Door deze blad kan men de andere kant van het verhaal ook zien, en krijgt een reële beeld van de werkelijkheid. 2) Het heeft een goed nuance, en sterk in inhoud. Ze passen goed de hoor en wederhoor, en daarom vind ik ze objectief (voor zover mogelijk natuurlijk) Natuurlijk is het een jonge blad. Ze kunnen beter werken aan de zichtbaarheid en klantenservice. Al wetende dat er kleine puntjes van verbetering zijn, sta ik achter dat deze blad een 'must' is voor de hedendaagse maatschappij. "
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Bladen.nl
Ja, ik blijf graag wekelijks op de hoogte van alle aanbiedingen van Bladen.nl en meld me aan voor de nieuwsbrief.